Search This Blog

09/05/2013

Ribbon Phone Strap

Salam...

Yay!!!
SAya dah ada kaun Maybank...
Seronoknya2...

Sebelom ni tiap kali nk pi buka akaun ada je problem..
Paling byk problem server down...
Pastu dorang suruh kita pi branch lain, tp server down gak kat sana...
Dah la Maybank ni lokasi dia tak strategik utk parking...

Selepas berbulan2 tangguh akhirnya dapat buka jgk akhirnya...
Sangat gembira...
Pasni bole la korang bankin dlm maybank kan...
Suka tak? Suka tak?
Huhuhuhu....

Okay la...
Dah lama tak buat ni....
Ribbon Phone Straps

Saya pun tak pasti nama dia...
Jarang dapat order ribbons sebab saya more to felt...

Nak order cuma isi borang je ea...
Nk borong bole.. Nk beli sebiji pun bole..
No problemo...

Wassalam... 


No comments:

Post a Comment