Alat Pemasang Eyelet

Salam...

Ada sapa2 nak set alat pemasang eyelet ni..?
Tinggal 9 set je lagi...

Set Alat Pemasang Eyelet
MEngandungi tapak dan batang serta 20pcs eyelet kaler silver
Fungsinya sama seperti eyelet plier cuma cara menggunakannya lain...


Cara menggunakannya nanti saya tunjukkan..
Saya nak siapkan order dulu..
Nnti free saya buat ya... :>

Harganya RM10.00/set

Eyelet pun ada jugak...
Eyelet ni 50sen utk 10pcs..
100pcs RM4.00

Mixed kaler silver, bronze, hitam...

Nak order, isi borang je ya..
Ataupun order terus kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...



Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card