Koleksi Butang Bulat Comel Pelbagai Warna

Salam...

Hehe.. Macam lewat je update.. 
Patutnya update Jumaat lepas..
Sori ea..

Orait..
Berikut ialah koleksi butang-butang berbentuk bulat yang kami jual.
Kita mulakan dengan butang 2 lubang ya..

Mixed colour
Diameter 23mm
Harga RM2.00/10pcs

Mixed colour
Diameter 15mm
RM1.80/10pcs

Mixed colour
Diameter 9mm
RM1.80/20pcs

Black colour
Diameter 9mm
RM1.80/20pcs


Mixed colour
Diameter 6mm
RM1.80/20pcs


Okay, jom kita ke butang 4 lubang pulak..


Mixed colour
Diameter 15mm
RM1.50/10pcs


saiz butang baju kemeja

Mixed colour
Diameter 11mm
RM1.00/10pcs


BUTANG BAJU KEMEJA HITAM 11mm
black
Diameter 11mm
RM1.00/10pcs


BUTANG 4 LUBANG 9MM

Mixed colour
Diameter 9mm
RM1.80/20pcs



Wokep..
Esok saya tunjukkan koleksi butang bulat pulak ea..

Berminat nak order:

@
Direct order kat http://asma-felt-box.com
@
isi borang kat sebelah kanan ni, nanti saya reply
@
email saya kat: asema84@gmail.com
@
whatsapp: 0139325870

*jangan sms ya, sebab saya tak check dan tak reply*

Terima kasih semua..

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card