Muah!

Salam..



Nak dengar citer tak...


Arini befday Pakwe...
Jadi Makwe pun wish "Hepi Befday, Baby" .... >_<


Awak, terima kasih krn igt befday saya...
Kasihmu diterima, sayang...


MUah!

- TAMAT-

P/S: Saya harap citer ni tak di'rated' 18SX...




Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
23 September 2011 at 10:42 delete

hahahaha

faz

Reply
avatar
dalilah
AUTHOR
23 September 2011 at 22:06 delete

eee 1 comeyy nyea ! nak boleyhh ?!

Reply
avatar
Jo Qusary
AUTHOR
24 September 2011 at 00:13 delete

Boleh diadaptasi jadi movie romantik neh...

Reply
avatar
25 September 2011 at 23:20 delete

Comel kan....
Kad befday customer niey..
Adegan cium tu berlaku dgn tak semena2.. HUhuhu...

Cipta rekod, berjaya siapkannya selama 2 jam, keseorangan di kedai dobi pukul 12mlm dgn ditemani citer Die Hard..

Huhu.. What a memory.. ^_^

Reply
avatar
Walnut Shoppe
AUTHOR
4 October 2011 at 16:12 delete

Salam, nak tanye, 4-hole button yang kale itam kt gamba atas skaly saiz bape ye?

Reply
avatar
5 October 2011 at 03:16 delete

Walnut: Ni butang baju biasa.. Saiznya dlm 12-13mm.. Yg mcm butang baju sekolah n kemeja... :)

Reply
avatar
Walnut Shoppe
AUTHOR
6 October 2011 at 18:47 delete

Ade jual x?bape kale yang sis ada?

Reply
avatar
6 October 2011 at 22:46 delete

Sy xde jual.. Beli kat kedai jahit kat bandar ni...
Hganya 5sen sebiji...
Byk gak kaler yga ada..
Nk sy belikan ke...

Reply
avatar
Walnut Shoppe
AUTHOR
8 October 2011 at 20:32 delete

eh xpe2..nt sy nk survey kt tmpt sy dlu..

Reply
avatar