Bantal Felt: Wedding Pillow


Salam....

Wah, akhirnya sampai gak hari cuti....
Erm, nak wat ape arini...?

Obviously, mesti la wat doorgift... Banyak lagi belom siap ni..
Tak sampai ati nak kira, nanti saket perot lagi....
HUHUhuhu...

Arini nak wat sebanyak mungkin doorgift tu..
Mungkin dalam 20 biji...? Cam tak mungkin je, tapi try la ek..
Mana tau kot2 berjaya... 
Kui kui kui....

Baru2 ni dapat tempahan bantal felt..
Jarang dapat tempahan bantal, dan dalam kesibukan ni terima juga tempahan ni...
Dia minta buatkan wedding pillow. 
Dan ni ialah ga,bar wedding pillow yang masih belom siap sepenuhnya...

Bantal felt

Actually bantal ni bukan felt, tapi disebabkan decoration dengan felt anggap bantal felt jgk la ek...
Mana hasil akhirnya...
Malang betol la... 
Saya tak amik gambar pun hasil akhirnya tu...
Saket ati...
Kenapa la selalu je tak teringat..
Tak best! Tak best! Tak best!

K la.. Takmo bebel panjang arini.. Nak wat keje (konon)..
Jom jom...

Wassalam...



Comments

  1. selalu lupa hamek gambar barang yang dah siap...aish...kenapakah selalu begitu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntah la.. Tak sabar nak kawen kot.. Kui kui kui.. :D

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card