14/10/2014

Keychain Murah, Kualiti Baik!

Salam...

Keychain yang jenis baru dah sampai!


Keychain jenis baru...
Harganya murah sikit berbanding sebelum ni...

Beza yang ni berbanding yang lepas ialah saiz ringnya tu..


Sebelah kiri yang baru dan sebelah kanan yang lama..

Keychain baru ni saiznya 22mm berbanding yang sebelum ni 25mm
Kalo tengok gambar tu, saiznya lebih kurang je...

Harganya keychain murah sikit..
RM1.70/10pcs
RM15.00/100pcs

Kualiti baik, don't worry.. ^___^

Nak order isi je borang kat bawah ni atau order direct kat asma-felt-box.com
Kalo nak whatsapp, ni nombornya : 0183798330

Wassalam...


No comments:

Post a Comment

Adbox