Anak Patung Anis..

September 30, 2010
Salam... Busy sket ngn updating site laen... Huhu... Hari tu ada cakap nk upload gambar anak paung utk Anis kan... Ni dia...  Ni la ...
Anak Patung Anis.. Anak Patung Anis.. Reviewed by Asma on September 30, 2010 Rating: 5

Hati Hantu Pokok..

September 28, 2010
Salam... Nak update design baru... 1. HP Strap bentuk hati...   Depannya huruf W   Belakangnya huruf M 2. Pokok Epal  Inilah pokoknya...
Hati Hantu Pokok.. Hati Hantu Pokok.. Reviewed by Asma on September 28, 2010 Rating: 5

Keychain Cak!

September 27, 2010
 Salam... Beberapa hari ni boring sket... Sebab takde order nak disiapkan... Kesempatan macam ni, mesti la nak rehat puas-puas sambil bera...
Keychain Cak! Keychain Cak! Reviewed by Asma on September 27, 2010 Rating: 5

Pink Tissue Holder

September 25, 2010
Salam... Siti Norhafishah order tissue holder... Cekidaut! Same je kan yg mcm kaler putih tu... Yup, dia nk design sama, cuma nk nama Shah...
Pink Tissue Holder Pink Tissue Holder Reviewed by Asma on September 25, 2010 Rating: 5

Bulk Keychains Packaging...

September 22, 2010
Salam Sticker label dah siap dah... Hasilnya, okey la cos saya pun baru 1st time guna software utk design label ni... Jom ushar....   Ni l...
Bulk Keychains Packaging... Bulk Keychains Packaging... Reviewed by Asma on September 22, 2010 Rating: 5

Kereta dan Sotong Kurita - SIAP!

September 21, 2010
Salam... Akhirnya semua order pun dah berjaya disiapkan (maksudnya bulk order yg ni je la)... Yahooo!!! Ini la items terakhir utk bulk ord...
Kereta dan Sotong Kurita - SIAP! Kereta dan Sotong Kurita - SIAP! Reviewed by Asma on September 21, 2010 Rating: 5

Keychain - Football Jersey...

September 19, 2010
Salam... Saya tak minat bola, tapi boleh la nak buat keychain berbentuk jersey... Cuma pattern jersey setiap pasukan tu yg tak tau camne ga...
Keychain - Football Jersey... Keychain - Football Jersey... Reviewed by Asma on September 19, 2010 Rating: 5

Kek Fresh from Oven Keychain

September 17, 2010
Salam... Eh, korang lapar tak... Nk makan kek tak... Jom pilih yg mana berkenan... Kikiki...  Kek yang saya baru bakar semalam... Yummy! ...
Kek Fresh from Oven Keychain Kek Fresh from Oven Keychain Reviewed by Asma on September 17, 2010 Rating: 5
Pacman Keychain siap.. Kek in progress... Pacman Keychain siap.. Kek in progress... Reviewed by Asma on September 16, 2010 Rating: 5

Felt Keychains in Progress

September 15, 2010
Salam.. Amacam raya.. Seronok... Takkan tak seronok plk kan... Saya mmg seronok sgt sbb takde sorang pun tanya "BILA NAK  KAWEN"....
Felt Keychains in Progress Felt Keychains in Progress Reviewed by Asma on September 15, 2010 Rating: 5

More Chips Keychain

September 09, 2010
Salam... Selamat Hari Raya Aidilfitri kaepada anda yg tgh membaca ni... Dan maaf zahir dan batin... Esok dah raya, dan biasa la saya bukan...
More Chips Keychain More Chips Keychain Reviewed by Asma on September 09, 2010 Rating: 5

Hearts for Jack

September 08, 2010
Salam... Wah.. MAkin dekat nak raya, makin busy jadinya... Tempahan kueh mmg byk last2 minit... Smpai lebam mata tak cukup tido... Sungguh...
Hearts for Jack Hearts for Jack Reviewed by Asma on September 08, 2010 Rating: 5

Mini Dompet untuk Raya...

September 05, 2010
Salam... Lepas Anis dah jeles pasal pouch Angah, saya pun buatkan satu utk Anis. Tapi yg ni versi kecik. Untuk Anis bawa berhari raya nan...
Mini Dompet untuk Raya... Mini Dompet untuk Raya... Reviewed by Asma on September 05, 2010 Rating: 5

Adik punya Pouch...

September 04, 2010
Salam... Huhu... Dua hari lepas baru siapkan order Adik a.k.a Angah (walaupun dia anak ke-2 dr 6 beradik dan dh berusia 25 tahun, saya masi...
Adik punya Pouch... Adik punya Pouch... Reviewed by Asma on September 04, 2010 Rating: 5

Sekawan Keychain yg Gembira...

September 02, 2010
Salam... Order kanak2 dah siap.. Jom ushar.... One HAppy Family at Home Wah, gembiranya mereka posing... Posing maut gitu... Jom ken...
Sekawan Keychain yg Gembira... Sekawan Keychain yg Gembira... Reviewed by Asma on September 02, 2010 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.