Bekas Tisu Adik...

Oktober 31, 2010
Salam... Penat la cari kedai yg murah2 kat Kuantan ni... Memang takde kot.... So, CRAFT I'VE TODAY:  Bekas Tisu Khas Untuk Adik... ...
Bekas Tisu Adik... Bekas Tisu Adik... Reviewed by Asma on Oktober 31, 2010 Rating: 5

Handphone Pouch...

Oktober 25, 2010
Salam... CRAFT I'VE MADE TODAY...  HP pouch / HP holder... Mana2 HP pun muat je... Tp Blackberry tak tau la muat ke tak... Tak biasa ...
Handphone Pouch... Handphone Pouch... Reviewed by Asma on Oktober 25, 2010 Rating: 5

Mini Strap..

Oktober 22, 2010
SAlam... Sejak akhir2 ni dh kurang menjahit. Dan order budak2 skolah pun byk yg lom buat... Saje malas sbb order yg lepas2 pun bebudak tu b...
Mini Strap.. Mini Strap.. Reviewed by Asma on Oktober 22, 2010 Rating: 5

Kelakar kan...

Oktober 21, 2010
Salam... Kelakar kan, bila orang yang kita sayang cakap hobi yang kita buat ni hanyalah sampah... Kelakar kan, bila orang yang kita sayang ...
Kelakar kan... Kelakar kan... Reviewed by Asma on Oktober 21, 2010 Rating: 5

Bangga Gila Kena Puji...

Oktober 20, 2010
Salam... Korang tak tau apa yg saya lalui dalam tempoh da minggu ni (memang la kan..) Actually barang order yang saya pos kan ke Canada tu ...
Bangga Gila Kena Puji... Bangga Gila Kena Puji... Reviewed by Asma on Oktober 20, 2010 Rating: 5

Yummy Cherry Keychain...

Oktober 19, 2010
Salam... Huhuhu... Happy sgt. Customer dari Canada tu dh dpt parcelnya arini... Spatutnya parcelt tu dh sampai minggu lepas, tapi Canada Po...
Yummy Cherry Keychain... Yummy Cherry Keychain... Reviewed by Asma on Oktober 19, 2010 Rating: 5

Puzzle Keychain

Oktober 17, 2010
Salam... CRAFT I'VE MADE TODAY... Keychain berbentuk puzzle... Kaler mencapap giler... Igt nk tambah la butang sket kot pasni... H...
Puzzle Keychain Puzzle Keychain Reviewed by Asma on Oktober 17, 2010 Rating: 5

CRAFT I'VE MADE TODAY...

Oktober 17, 2010
Salam... Huhu.. Saya tengah cuba untuk takmo membebel2 seperti selalu... Selalu cakap sesuatu yg tak berkaitan kat sini kan... Ingat n...
CRAFT I'VE MADE TODAY... CRAFT I'VE MADE TODAY... Reviewed by Asma on Oktober 17, 2010 Rating: 5

Ooo.. Dating ek...

Oktober 15, 2010
Salam... Apa kata dari cakap byk2 baek saya tepek je gambar the latest kan... Sape nk dgr saya pot pet pot pet... Apapun, la ni saya tgh...
Ooo.. Dating ek... Ooo.. Dating ek... Reviewed by Asma on Oktober 15, 2010 Rating: 5

Keychain Rama-rama

Oktober 14, 2010
Salam... Tau.... Dah lama sgt tak update... Sunyi tul blog comey saya ni... Seperti yang korang tau, saya tak update sbb tenet slow... ...
Keychain Rama-rama Keychain Rama-rama Reviewed by Asma on Oktober 14, 2010 Rating: 5

Jom Review Blog Korang

Oktober 10, 2010
Salam... Seronoknya, blog saya dah kena review oleh UShare2Me ... Terkejut juga (dan happy sgt) bila tau ada juga yg sudi pandang blog yg t...
Jom Review Blog Korang Jom Review Blog Korang Reviewed by Asma on Oktober 10, 2010 Rating: 5

Unidentified Species HP Strap...

Oktober 05, 2010
Salam... Jap ek... Nak lap-lap habuk sket... Sian blog ni, tuannya takde kat umah beberapa hari... Sorry ye, blog... Kenapa tak update.......
Unidentified Species HP Strap... Unidentified Species HP Strap... Reviewed by Asma on Oktober 05, 2010 Rating: 5

Keychain for Boys

Oktober 01, 2010
Salam... Wah, panas betul harini... Patut la... Matahari punya lah terik....   Nak minta pendapat korang boley tak... Biasanya kan saya ...
Keychain for Boys Keychain for Boys Reviewed by Asma on Oktober 01, 2010 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.