Snap Plastic Buttons

Jun 30, 2015
Salam.. Semalam dah tunjuk pliers untuk butang katup plastik tu kan.. Takkan playar je, butangnya mana? Haaa.. ni la butangnya.. Jom ...
Snap Plastic Buttons Snap Plastic Buttons Reviewed by Asma on Jun 30, 2015 Rating: 5

Plastic Buttons Plier

Jun 29, 2015
Salam.. New item ni dah lama saya nak borong.. Akhirnya berjaya juga.. ^^ Snap Button Plastic Pliers Atau  Alat untuk katupkan buta...
Plastic Buttons Plier Plastic Buttons Plier Reviewed by Asma on Jun 29, 2015 Rating: 5

Tempat Simpan Bobbins

Jun 28, 2015
Salam.. Nak update barang baru.. Barang2 baru semua dah update kat website, cuma kat blog ni belom update.. Yang first ni ialah khas un...
Tempat Simpan Bobbins Tempat Simpan Bobbins Reviewed by Asma on Jun 28, 2015 Rating: 5

My First Gold Bar

Jun 26, 2015
Salam.. Yay! Akhirnya sampai.. Emas pertama setelah sekian lama menimba pengetahuan mengenai emas. Hehe.. I gram je pun.. Sebenarny...
My First Gold Bar My First Gold Bar Reviewed by Asma on Jun 26, 2015 Rating: 5

Diary Ramadhan Asma

Jun 24, 2015
Salam.. Bulan puasa ni tak begitu banyak aktiviti.. Selain tengok tv dan godek-godek internet, masa terluang tu saya buat benda-benda...
Diary Ramadhan Asma Diary Ramadhan Asma Reviewed by Asma on Jun 24, 2015 Rating: 5
Didik Anak untuk Bekerja dan Berniaga Didik Anak untuk Bekerja dan Berniaga Reviewed by Asma on Jun 23, 2015 Rating: 5
Apakah Craft Supply yang Anda Perlukan? Apakah Craft Supply yang Anda Perlukan? Reviewed by Asma on Jun 22, 2015 Rating: 5

Tanam Sendiri Sayur

Jun 20, 2015
 Salam.. Sejak bulan lepas saya mula baca-baca tentang tanam-tanaman.. Kemudia terjumpa satu group kat fb namanya Kebun Mini.. Join la...
Tanam Sendiri Sayur Tanam Sendiri Sayur Reviewed by Asma on Jun 20, 2015 Rating: 5

Salam Ramadhan & Mystery Box

Jun 18, 2015
Salam.. Selamat Datang Ramadhan.. Aiyoo.. lewatnya ucap.. Sepatutnya nak tulis pagi tadi, tapi pagi tadi sebok dengan urusan lain.. Ni...
Salam Ramadhan & Mystery Box Salam Ramadhan & Mystery Box Reviewed by Asma on Jun 18, 2015 Rating: 5

Silicon Valley

Jun 17, 2015
Salam.. Sekarang saya tengah addicted dengan Silicon Valley.. Yang tak bestnya, cerita dia hanya 30 minit seminggu.. Ya... Tak...
Silicon Valley Silicon Valley Reviewed by Asma on Jun 17, 2015 Rating: 5

Voucher RM30

Jun 14, 2015
Hi.. Korang ada blog? Tak tau nak tulis apa kat blog.. Jom dengar suggestion saya.. Buat satu entry di blog korang mengenai kedai kra...
Voucher RM30 Voucher RM30 Reviewed by Asma on Jun 14, 2015 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.