Felt Bunny Tutorial

Februari 27, 2012
Salam... Nampaknya maken ramai rakyat Malaysia dah mula berminat nk wat felt craft ni kan.... Huhuhuhu... Tu sebab saya dpt byk e...
Felt Bunny Tutorial Felt Bunny Tutorial Reviewed by Asma on Februari 27, 2012 Rating: 5

Free-hand potong EM

Februari 25, 2012
Salam... Sape boring...? Jom ikot sayam potong em.... XD Masih boring kan....  Wassalam...
Free-hand potong EM Free-hand potong EM Reviewed by Asma on Februari 25, 2012 Rating: 5

Felt Purse with Zipper

Februari 24, 2012
Salam... Adik perempuan saya la ni dah mula berjinak2 ngn felt craft... Dan apa yg say abole komen ialah, beliau adalah lebih kreatif, le...
Felt Purse with Zipper Felt Purse with Zipper Reviewed by Asma on Februari 24, 2012 Rating: 5

WOOD BUTTONS PELBAGAI BENTUK

Februari 22, 2012
Salam... Atas permintaan ramai, kini saya keluarkan pack button kayu yg sama jenis... Huhuhu.... Ada yg nak ladybird sj, ada yg nkbutte...
WOOD BUTTONS PELBAGAI BENTUK WOOD BUTTONS PELBAGAI BENTUK Reviewed by Asma on Februari 22, 2012 Rating: 5
Kind Hearted Scary Fat Black Kitty Bin Si Polan Kind Hearted Scary Fat Black Kitty Bin Si Polan Reviewed by Asma on Februari 21, 2012 Rating: 5

RBT GA

Februari 20, 2012
Salam... Haaaa..... RIGHTBRAIN THINKERS menganjurkan GA yg sgt best sempena ulang tahun kelahiran kami... Huhuhuu.... Apa lagi... JOm...
RBT GA RBT GA Reviewed by Asma on Februari 20, 2012 Rating: 5

Making Bunny Felt

Februari 14, 2012
Salam... Korang watpe tu.... Boring ek... Penat ek... Takde pe nk wat ek... Jom teman saya menjaet.. >_< Wassalam.... ...
Making Bunny Felt Making Bunny Felt Reviewed by Asma on Februari 14, 2012 Rating: 5

Felto Amper Abes....

Februari 13, 2012
Salam... Sy tak berani nak update sbb stok felt sy dh hampir abes... Kaler yg dh abes ialah: HITAM, KELABU, HIJAU PUCUK PISANG, HIJAU, ...
Felto Amper Abes.... Felto Amper Abes.... Reviewed by Asma on Februari 13, 2012 Rating: 5

Button Bulat Bapak Besar!

Februari 08, 2012
Salam... Ni satu lagi button bulat masuk kedai... Tapi yg ni gedabak punya besar... Hahaha... Ingatkan yg sedang2, rupanya besar sgt.....
Button Bulat Bapak Besar! Button Bulat Bapak Besar! Reviewed by Asma on Februari 08, 2012 Rating: 5

Button Bulat Itam 9mm

Februari 07, 2012
Salam... Haritu ada bgtau yg ada barang baru masuk kedai kan... Teng... Teng.. Teng.. Button Itam 9mm... Sy nak guna ni utk...
Button Bulat Itam 9mm Button Bulat Itam 9mm Reviewed by Asma on Februari 07, 2012 Rating: 5

DIY BOBBINS

Februari 05, 2012
Salam.... Sejak saya mula berkaf, ada satu benda yg saya duk cari tapi tak jumpa2... Kat kedai dan kat online... Kalo kat online tu maha...
DIY BOBBINS DIY BOBBINS Reviewed by Asma on Februari 05, 2012 Rating: 5

UPDATE JAP...

Februari 02, 2012
Salam... Nak quick update sket leh tak.... Berikut adalah kaler2 yg out of stock buat sementara waktu.... Banyak gak ni.... Dan...
UPDATE JAP... UPDATE JAP... Reviewed by Asma on Februari 02, 2012 Rating: 5

BULAN CINTA

Februari 01, 2012
Salam.... Bulan ni bulan valentine kan.... Ramai yg cakap tak elok raikan Valentine Day krn ia berkaitan dgn beberapa peristiwa yg berkai...
BULAN CINTA BULAN CINTA Reviewed by Asma on Februari 01, 2012 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.