Tempat yg Jauh.....

Disember 30, 2011
AMARAN: INI BUKAN ENTRY CRAFT... Salam.... Hi, pekabar korang... Rindu saya tak.. Haa.. Tak rindu... Erm takpe la.... :( Sory seme...
Tempat yg Jauh..... Tempat yg Jauh..... Reviewed by Asma on Disember 30, 2011 Rating: 5

Year End Sale

Disember 29, 2011
Salam... Kat mana2 pun ada Year End Sale la ni.... Saya pun nak join jugak la... Bole tak... Ok, jadi 1st product on sale ialah: A ...
Year End Sale Year End Sale Reviewed by Asma on Disember 29, 2011 Rating: 5

TAK NIAGA

Disember 20, 2011
Salam... Saya akan ke Singapore 22hb (Khamis) dan balik semula pada 26hb.... Jadi pos terakhir ialah esok.. Kepada anda yg nak place or...
TAK NIAGA TAK NIAGA Reviewed by Asma on Disember 20, 2011 Rating: 5

DIY Felt Cake

Disember 19, 2011
Salam... Sape nak buat kek, tapi takde resepi... Takyah resepi2... Meh dapatkan tepung kek ni meh... Seme ada kat dlm ni, cuma perlu ban...
DIY Felt Cake DIY Felt Cake Reviewed by Asma on Disember 19, 2011 Rating: 5

Advice of The Day...

Disember 18, 2011
Salam... Advice of the Day: Nasihat ini saya nak share kpd semua crafter2 di Malaysia dan juga semua peniaga online supaya sentiasa b...
Advice of The Day... Advice of The Day... Reviewed by Asma on Disember 18, 2011 Rating: 5

T__T

Disember 15, 2011
Salam... Sy malu nk citer ni... Tapi nk citer jgk... Bbrpa ari ni sy sgt bz oleh itu sy pas kan proses pos brg kpd adik saya... Seme pa...
T__T T__T Reviewed by Asma on Disember 15, 2011 Rating: 5

Entry Buang MAsa je Baca....

Disember 10, 2011
Salam... Betul... Sekarang saya dah jarang online... Jarang update blog... Jarang check email... Dalam sehari, cuma 1 waktu je saya le...
Entry Buang MAsa je Baca.... Entry Buang MAsa je Baca.... Reviewed by Asma on Disember 10, 2011 Rating: 5

OWL PHONE CASE

Disember 09, 2011
Salam... Tak tau sejak bila saya suka burung antu... Seingat saya dari sekolah rendah lagi saya suka lukis burung antu kat pohon tak berd...
OWL PHONE CASE OWL PHONE CASE Reviewed by Asma on Disember 09, 2011 Rating: 5

Felt Hair Clips

Disember 05, 2011
Salam... Hi.... Semenjak dua menjak ni saya dah jarang terima custom made order... Sorry, tetiba mood nak berkraf macam dah agak kurang....
Felt Hair Clips Felt Hair Clips Reviewed by Asma on Disember 05, 2011 Rating: 5

Swivel

Disember 02, 2011
Salam... Erm... Saya nak tulis sesuatu yg kreatif, tapi nampaknya saya ni takde la sekreatif mana dah... Sejak akhir2 ni saya banyak gun...
Swivel Swivel Reviewed by Asma on Disember 02, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.