Blog Review untuk Creative Blogger Blog Review untuk Creative Blogger Reviewed by Asma on November 29, 2010 Rating: 5

Handpone Pouch Dwi-Kaler

November 27, 2010
Salam... Craft I've made recently... Handphone Pouch...  Ni mukanya sebelah yg pertama...  Ni mukanya sebelah yang satu lagi... ...
Handpone Pouch Dwi-Kaler Handpone Pouch Dwi-Kaler Reviewed by Asma on November 27, 2010 Rating: 5

Mini Purse FLower..

November 26, 2010
Salam... Igt tak mini purse for kids yg saya bt utk adik2 saya tu... La ni muncul langi dengan pattern terbaru... Jeng.. Jeng.. Jeng...  M...
Mini Purse FLower.. Mini Purse FLower.. Reviewed by Asma on November 26, 2010 Rating: 5

Pendrive Case

November 25, 2010
Salam... Nak try buat pendrive case plk...   Ni muka depannya...    Ni muka belakang...  Saya ikot saiz pendrive adik saya  WooHoo.. Mac...
Pendrive Case Pendrive Case Reviewed by Asma on November 25, 2010 Rating: 5

Borong

November 24, 2010
Salam... Dh siap scan n defragment... Tp AVG kata takde virus pun.. Leh caya ke AVG ni.... Aritu dah siapkan order borong dari sorang ejen...
Borong Borong Reviewed by Asma on November 24, 2010 Rating: 5

Re-Branding yg Betul Punyer...

November 24, 2010
Salam... Ingat tak saya penah tunjukkan header yang ala-ala klasik yg saya nk guna sangat tu,.. Nampaknya ia akan terus kekal menjadi kisah...
Re-Branding yg Betul Punyer... Re-Branding yg Betul Punyer... Reviewed by Asma on November 24, 2010 Rating: 5

Re-Branding yg Betul Punyer...

November 23, 2010
Salam... Ingat tak saya penah tunjukkan header yang ala-ala klasik yg saya nk guna sangat tu,.. Nampaknya ia akan terus kekal menjadi kisah...
Re-Branding yg Betul Punyer... Re-Branding yg Betul Punyer... Reviewed by Asma on November 23, 2010 Rating: 5

Dah Dapat Premis...

November 19, 2010
Salam... Mungkin rezeki kot... Ada seorang organizer offer saya sebuah premis kecik dgn sewa yg tak masuk akal... Saya de-phrase semula yer...
Dah Dapat Premis... Dah Dapat Premis... Reviewed by Asma on November 19, 2010 Rating: 5

Brand New Header...

November 18, 2010
Salam.. Kan saya cakap nk tukar nama kan... Tak jadi... Masih nak kekalkan Asma's Felting Box.... Cuma ada sedikit adjust pd nama tu.....
Brand New Header... Brand New Header... Reviewed by Asma on November 18, 2010 Rating: 5

Nak Re-branding

November 16, 2010
Salam... ASMA'S FELTING BOX... Camne leh dapat nama ni... Nama ni saje2 letak time mula2 buat blog ni... Lama2 rasa cam panjang la pul...
Nak Re-branding Nak Re-branding Reviewed by Asma on November 16, 2010 Rating: 5

My Display...

November 15, 2010
Salam... Ingat tak tempat gantung keychain yg saya buat hari tu... Jom tengok saya display produk2 kat sini....  Hair Pins yang ready made...
My Display... My Display... Reviewed by Asma on November 15, 2010 Rating: 5
Tempat Display Keychain yang Gembira... Tempat Display Keychain yang Gembira... Reviewed by Asma on November 14, 2010 Rating: 5

My Mini Workshop

November 12, 2010
Salam... Tau tak, saya dah kemas2 bilik kosong (yang sebenarnya tak kosong dan dijadikan stor kedua sbb stor yg sebenar dah penuh), dan dah...
My Mini Workshop My Mini Workshop Reviewed by Asma on November 12, 2010 Rating: 5

Heart Hair Band

November 11, 2010
Salam... Hari ni nak wat sesuatu yg baru pulak.. Dah lama kir idea ni, tapi ni baru nak menjadikannya nyata... Huhuhu... CRAFT I'VE ME...
Heart Hair Band Heart Hair Band Reviewed by Asma on November 11, 2010 Rating: 5

Asma's 1st Giveaway @ FB

November 10, 2010
Salam... My 1st Giveaway dah start pagi tadi, tapi bukan kat sini... Kat Fesbuk.. Nape bukan kat sini... Dun worry k... Kat blog ni pun sa...
Asma's 1st Giveaway @ FB Asma's 1st Giveaway @ FB Reviewed by Asma on November 10, 2010 Rating: 5

Under Construction

November 09, 2010
Salam... TQ atas email korang... Nampaknya saya perlu selaraskan harga lagi... Dan mungkin saya perlu letakkan harga pada every pic yg saya...
Under Construction Under Construction Reviewed by Asma on November 09, 2010 Rating: 5

Leaf Tissue Holder

November 08, 2010
Salam... CRAFT I'VE MADE TODAY... LEAF TISSUE HOLDER Harga: RM6.00 sekeping Follower saya dah cukup 50 orang... Sbenanya dh 51 oran...
Leaf Tissue Holder Leaf Tissue Holder Reviewed by Asma on November 08, 2010 Rating: 5

Car Charm

November 07, 2010
Salam... CRAFT I'VE MADE TODAY...   CAR CHARM.. RM6.00 Untuk gantung kat rear mirror dlm keta tu. 1st time wat design camni dan namp...
Car Charm Car Charm Reviewed by Asma on November 07, 2010 Rating: 5

Mini Straps 11 Beradik...

November 05, 2010
Salam... Design terbaru kali ni tersangat la simplenya... Dan harap2 takde siapa nk tiru... Saya wat mini strap dan mm suka sgt mende2 ceng...
Mini Straps 11 Beradik... Mini Straps 11 Beradik... Reviewed by Asma on November 05, 2010 Rating: 5

Membebel Sorang Diri.,....

November 04, 2010
Salam... Actually, bukan malas update blog... Nk update, tapi takkan tak tepek gambar kan... Yg hal gambar ni masalah betul la... Lps capt...
Membebel Sorang Diri.,.... Membebel Sorang Diri.,.... Reviewed by Asma on November 04, 2010 Rating: 5

Keychain Donut

November 03, 2010
Salam... Kenapa letak gambar diri sendiri kat blog ni... Sbb ada yg nak tau dgn siapa mereka berurusniaga... Takot2 kena tipu, atau brg tu ...
Keychain Donut Keychain Donut Reviewed by Asma on November 03, 2010 Rating: 5

TRanslate Punya Pasal...

November 02, 2010
Salam... Tadi gatal tangan guna Google Translate n translate blog ni into Bahasa Melayu... Akibatnya..... GELAK GULING-GULING... Patut la ...
TRanslate Punya Pasal... TRanslate Punya Pasal... Reviewed by Asma on November 02, 2010 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.