Azam 2015

Disember 31, 2014
Salam... Selamat Datang 2015! Saya harapkan kita akan lalui tahu baru ini dengan cemerlang. Bila tiba tahun baru, pasti saya akan ca...
Azam 2015 Azam 2015 Reviewed by Asma on Disember 31, 2014 Rating: 5

RESTOCKED! ALPHABET BEADS

Disember 31, 2014
Salam... Harini dari pagi tadi cuaca panas.. Pukul 9.00 pagi dah terik... Senoga dalam seminggu ni cuaca di Malaysia panas supaya air ba...
RESTOCKED! ALPHABET BEADS RESTOCKED! ALPHABET BEADS Reviewed by Asma on Disember 31, 2014 Rating: 5

Keychain Plastic Frame

Disember 30, 2014
Salam.. BAnjir kat Kelantan mulai reda.. Dan keadaannya sungguh dasyat.. Banjir lumpur, habis semua harta benda diselaputi lumpur.. Ad...
Keychain Plastic Frame Keychain Plastic Frame Reviewed by Asma on Disember 30, 2014 Rating: 5

Pearl Beads

Disember 29, 2014
Salam... Minggu terakhir 2014... Nampaknya tahun ni berakhir dengan bencana dan diharap tahun depan tak bermula dengan bencana.. Rasa ma...
Pearl Beads Pearl Beads Reviewed by Asma on Disember 29, 2014 Rating: 5

Sumbangan dan Bantuan Banjir

Disember 26, 2014
Salam... Selamat Hari Jumaat.. Just a quick update. Sebenarnya nak update semalam, tapi semalam seharian takde internet. Hari Rabu pun...
Sumbangan dan Bantuan Banjir Sumbangan dan Bantuan Banjir Reviewed by Asma on Disember 26, 2014 Rating: 5

New Item: Transfer Paper

Disember 24, 2014
Salam.. Kepada korang yang nak buat label ribbon sendiri seperti yang saya tunjukkan haritu kat sini :  http://asma-felt-box.blogspot.com...
New Item: Transfer Paper New Item: Transfer Paper Reviewed by Asma on Disember 24, 2014 Rating: 5
New Item : Brads 5mm Colourful High Quality New Item : Brads 5mm Colourful High Quality Reviewed by Asma on Disember 23, 2014 Rating: 5
New Craft Supply : Rama-Rama Tampalan New Craft Supply : Rama-Rama Tampalan Reviewed by Asma on Disember 22, 2014 Rating: 5

Kesah 3 Objek Misteri

Disember 21, 2014
Salam... Ingat tak 3 objek misteri yang dihulurkan oleh ibu saya tempoh hari.. Actually, ketiga-tiga bungkusan tu dipos oleh orang yang s...
Kesah 3 Objek Misteri Kesah 3 Objek Misteri Reviewed by Asma on Disember 21, 2014 Rating: 5

New Home

Disember 17, 2014
Salam.. Setelah sekian lamanya akhirnya saya settled down.. Sekarang saya menaip kat rumah baru.. Yippi! Kami bertolak bersama2 dengan ...
New Home New Home Reviewed by Asma on Disember 17, 2014 Rating: 5

Jamu Susuk Dara

Disember 15, 2014
Salam... Korang pernah dengar tak JAMU SUSUK DARA? Jamu ni boleh tahan jugak la popularnya.. Dan antara produk yang hot selling ialah CO...
Jamu Susuk Dara Jamu Susuk Dara Reviewed by Asma on Disember 15, 2014 Rating: 5

Mini Lucky Draw XDramaQueen #2

Disember 08, 2014
Salam... Saya nak join segmen satu ni la.. Bestnya! Segmen ringkas je tapi saya tergoda dengan hadiah tempat pertamanya... Mini ...
Mini Lucky Draw XDramaQueen #2 Mini Lucky Draw XDramaQueen #2 Reviewed by Asma on Disember 08, 2014 Rating: 5

Segmen : Zaman Persekolah

Disember 06, 2014
Salam... Saya berminat dengan satu segmen (atau peraduan kat satu blog ni) Tapi bila tengok banyak betul blog yang saya kene follow, inst...
Segmen : Zaman Persekolah Segmen : Zaman Persekolah Reviewed by Asma on Disember 06, 2014 Rating: 5

Kalendar Percuma 2015

Disember 05, 2014
Salam... Yay! Sampai pun.. *lompat bintang* Apa yang sampai tu..? Cer tengok gambar bawah ni.. Kalendar 2015 untuk korang Siap...
Kalendar Percuma 2015 Kalendar Percuma 2015 Reviewed by Asma on Disember 05, 2014 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.