Craft of the Day: Felt Pencil Case Craft of the Day: Felt Pencil Case Reviewed by Asma on November 30, 2012 Rating: 5

Organizing Felt Scrap...

November 29, 2012
Salam... Nak share ngn korang macam mana cara saya simpan felt scrap yang nak digunakan lagi untuk project felt craft yang seterusnya; tap...
Organizing Felt Scrap... Organizing Felt Scrap... Reviewed by Asma on November 29, 2012 Rating: 5

FELT PACK - LUNA COLOURS

November 28, 2012
Salam... Pek baru lagi.... FELT PACK LUNA KALER FELT PACK LUNA COLOUR 12pcs (1kaler/pc) 23x25cm RM15.00 (belom termasuk po...
FELT PACK - LUNA COLOURS FELT PACK - LUNA COLOURS Reviewed by Asma on November 28, 2012 Rating: 5

FELT STARTER PACK RE-PACK

November 27, 2012
Salam... Nampaknya korang tak minat ek nak order melalui shopping cart... Apa pun saya akan teruskan shopping cart tu untuk beberapa bula...
FELT STARTER PACK RE-PACK FELT STARTER PACK RE-PACK Reviewed by Asma on November 27, 2012 Rating: 5

JOM HEBOH!!

November 26, 2012
Salam... HUhuhuhuu... Nak tau tak.. Nak tau tak ape saya buat selama dua hari ni...? Ni dia... :D Jahit Nama kat Bantal  I has...
JOM HEBOH!! JOM HEBOH!! Reviewed by Asma on November 26, 2012 Rating: 5

PROGRESS

November 22, 2012
Salam.... CAK!!! Henshin lagi..! Henshin lagi...! ERm.. Asyik tukau2 kaler je ni... Awat ni...? Huhuhu.. Saje je... Rasa cam jemu je tg...
PROGRESS PROGRESS Reviewed by Asma on November 22, 2012 Rating: 5

BULK FELT CRAFT

November 21, 2012
Salam... FELT DAH RESTOCK haritu tapi belom abes potong lagi... Nak settlekan yg dah reserved dulu... Phew.. BAru je abes dari mood su...
BULK FELT CRAFT BULK FELT CRAFT Reviewed by Asma on November 21, 2012 Rating: 5

Jo Qusary

November 20, 2012
SAlam... These colours reminds me of someone... Jo Qusary... Saya kenal dia selama 3 tahun via online and 1st time kat YS pastu trus foll...
Jo Qusary Jo Qusary Reviewed by Asma on November 20, 2012 Rating: 5

UPDATES!

November 19, 2012
Salam... Dah lama giler tak update... Baru2 ni saya forwardkan post lama bagi memecah kesunyian blog ni, tapi maybe tersilap kat mana nta...
UPDATES! UPDATES! Reviewed by Asma on November 19, 2012 Rating: 5

MY SHOPPING CART!!!

November 17, 2012
Salam... Sori sebab lambat sangat reply PM korang... Busy sket siapkan order, uruskan hal2 kawen (bln 1 ni), hal2 bukan kawen dan modem prob...
MY SHOPPING CART!!! MY SHOPPING CART!!! Reviewed by Asma on November 17, 2012 Rating: 5

Brooch Pin

November 15, 2012
BROOCH 1.3cm RM1.80/10pcs saiz: 1.3cm ~High Quality~ BROOCH 1.9cm RM2.00/10pcs saiz: 1.9cm ~Hi...
Brooch Pin Brooch Pin Reviewed by Asma on November 15, 2012 Rating: 5

Keychain

November 15, 2012
KEYCHAIN RING 30sen sebiji RM3.00/pack (12 biji) KEY RING 23mm 20sen sebiji
Keychain Keychain Reviewed by Asma on November 15, 2012 Rating: 5

Buttons for Craft

November 14, 2012
BUTTONS BUNGA 11mm RM1.50/10pcs 14mm RM1.80/10biji BUTTON LOVE (kecik)  11mm RM1.50/...
Buttons for Craft Buttons for Craft Reviewed by Asma on November 14, 2012 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.