Butang Katup Bermagnet

Mei 30, 2013
Salam... Aik, saya lagi...? Hahaha.. Nak tulis abes2 kalo tak nanti tangguh2 terbengkalai... Craft supply baru yang kedua ialah BUTAN...
Butang Katup Bermagnet Butang Katup Bermagnet Reviewed by Asma on Mei 30, 2013 Rating: 5
New craft supply: Buttons bentuk Bow; atau Bentuk Ribbon.. New craft supply: Buttons bentuk Bow; atau Bentuk Ribbon.. Reviewed by Asma on Mei 30, 2013 Rating: 5

Terapi Buttons

Mei 28, 2013
Salam... Button love 14mm dah sampai semalam... dan harganya dah turun tau... Dan ada button baru bentuk bow (ribbon). .. Nnti saya uplo...
Terapi Buttons Terapi Buttons Reviewed by Asma on Mei 28, 2013 Rating: 5
Polyester Felt Colour Updates... Polyester Felt Colour Updates... Reviewed by Asma on Mei 27, 2013 Rating: 5

Bedak Arab Kokuryu

Mei 26, 2013
Salam... Saya nak introduce barang baru yang tak berkaitan dengan craft ni... Pada mulanya saja je beli bedak Arab ni sebab nak pakai se...
Bedak Arab Kokuryu Bedak Arab Kokuryu Reviewed by Asma on Mei 26, 2013 Rating: 5
Button craft restocked.. ^_^ Button craft restocked.. ^_^ Reviewed by Asma on Mei 25, 2013 Rating: 5

saya merepek kejap...

Mei 24, 2013
Salam... Sejak akhir2 ni takde mood je... Sy kene siapkn brg2 utk join booth bulan jun tapi mood berkraf macam biskut chipsmore.. Progre...
saya merepek kejap... saya merepek kejap... Reviewed by Asma on Mei 24, 2013 Rating: 5

Brooch pin murah 16mm

Mei 23, 2013
Salam... Barang baru lagi.... Sebelom ni saya jual brooch pin 13mm kan... Tp buat masa ni dah out of stock... Stok yang baru sampai ni...
Brooch pin murah 16mm Brooch pin murah 16mm Reviewed by Asma on Mei 23, 2013 Rating: 5

Beads Wood : Corak Pusaran

Mei 22, 2013
Salam... Satu lagi barang yang masuk kedai ialah Beads Kayu bercorak pusaran ... Beads ni diperbuat dari kayu dan painted kat luar ...
Beads Wood : Corak Pusaran Beads Wood : Corak Pusaran Reviewed by Asma on Mei 22, 2013 Rating: 5

Klip Rambut Hitam 3.2cm

Mei 21, 2013
Salam... Satu lagi hair clips masuk kedai... Hair clips black 3.2cm Klip rambut ni diperbuat dari aloi (bukan plastik) dan coated...
Klip Rambut Hitam 3.2cm Klip Rambut Hitam 3.2cm Reviewed by Asma on Mei 21, 2013 Rating: 5
New items: Hair clips colourful yng kiyut giler..... XD New items: Hair clips colourful yng kiyut giler..... XD Reviewed by Asma on Mei 20, 2013 Rating: 5
Wordless Wednesday: Felt Phone Pouch in Progress... Wordless Wednesday: Felt Phone Pouch in Progress... Reviewed by Asma on Mei 15, 2013 Rating: 5

Polister Felt dah sampai...

Mei 13, 2013
Salam... Macam hepi je saya arini... Kenapa ek...? Apa lagi... Sebab stok felt dah sampai... YIPPI!!!! BAru siap potong 1st ses...
Polister Felt dah sampai... Polister Felt dah sampai... Reviewed by Asma on Mei 13, 2013 Rating: 5

PVC colour update....

Mei 10, 2013
Salam... Sorry, baru skrg nk update kaler pvc ... Sorry sgt2 ek... PVC untuk buat craft.. . PVC ni lembut dan nipis... Kale...
PVC colour update.... PVC colour update.... Reviewed by Asma on Mei 10, 2013 Rating: 5

Ribbon Phone Strap

Mei 09, 2013
Salam... Yay!!! SAya dah ada kaun Maybank... Seronoknya2... Sebelom ni tiap kali nk pi buka akaun ada je problem.. Paling byk problem...
Ribbon Phone Strap Ribbon Phone Strap Reviewed by Asma on Mei 09, 2013 Rating: 5

Borong Felt Flower Brooch

Mei 08, 2013
Salam... Phew... Baru dapat update blog... Betul la kan... Bila lapang, lapang sangat.... Bila busy, busy sangat... Tapi kan, skrg ...
Borong Felt Flower Brooch Borong Felt Flower Brooch Reviewed by Asma on Mei 08, 2013 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.