My New ToolBox.. ^__^

September 30, 2011
Salam....  Tengok gambar kat bawah ni... Cer teka... Mana satu toolbox saya... (Alamak, sepah betul la.. MAlu la pulak.....
My New ToolBox.. ^__^ My New ToolBox.. ^__^ Reviewed by Asma on September 30, 2011 Rating: 5

Nk jadi Normal...

September 28, 2011
Salam.... Yep! Kali ni saya rasa saya ni betul2 teruk... Nk tau kenapa... Cer tgk jadual idop saya di bawah ni: 11pagi : Bangun tido.....
Nk jadi Normal... Nk jadi Normal... Reviewed by Asma on September 28, 2011 Rating: 5

Hilang......0_0

September 27, 2011
Salam.... Saya rasa, saya ni agak teruk la jugak.. Sebab saya tak spend time utk comment kat mana2 blog yg saya singgah... I'm a goo...
Hilang......0_0 Hilang......0_0 Reviewed by Asma on September 27, 2011 Rating: 5

ELMO

September 26, 2011
Salam... Erm.... erm.... Camne nak start entry ni... Wokep... Sy dpt byk request yg minta buat ELMO... Saya menolak semua request tu m...
ELMO ELMO Reviewed by Asma on September 26, 2011 Rating: 5

Muah!

September 23, 2011
Salam.. Nak dengar citer tak... Arini befday Pakwe... Jadi Makwe pun wish "Hepi Befday, Baby" .... >_< ...
Muah! Muah! Reviewed by Asma on September 23, 2011 Rating: 5

Ribbon Baru Sampai...

September 21, 2011
SAlam... Huhu.. Terkejut gak tgk byk komen utk entry AKAUN yg lepas... Mekasih krn sudi baca.. (walaupun tak abes..).. HUhuhu... Sebab ...
Ribbon Baru Sampai... Ribbon Baru Sampai... Reviewed by Asma on September 21, 2011 Rating: 5
THe Simplest Way to Manage your Small Business Account THe Simplest Way to Manage your Small Business Account Reviewed by Asma on September 16, 2011 Rating: 5

Baby...

September 15, 2011
Salam.... Sy tak tahan betul tgk video ni.. Walaupun takde kene mengena ngn craft, tp nak share gak... Tak kelakar kalo tak dapa...
Baby... Baby... Reviewed by Asma on September 15, 2011 Rating: 5

Mini Felt Pack

September 14, 2011
Salam... Dah jarang post pasal order customer dan ready made items... Sebabnya malas nak show-off.. Nak2 bila terserempak design yg sama...
Mini Felt Pack Mini Felt Pack Reviewed by Asma on September 14, 2011 Rating: 5

Sape Belom Dapat BArang...

September 11, 2011
Salam... Ni ialah Starter Pack versi Excited yg bernilai RM35.00 termasuk postage.... Saya nak buat satu pengumuman... Sesia...
Sape Belom Dapat BArang... Sape Belom Dapat BArang... Reviewed by Asma on September 11, 2011 Rating: 5

Kucar Kacir

September 09, 2011
Salam... Ini ialah Hair Clips BUnga Simple... Idop saya agak kucar kacir... Sejak Isnin lepas, saya tolong makcik kat gerai pisa...
Kucar Kacir Kucar Kacir Reviewed by Asma on September 09, 2011 Rating: 5
Button LOVE dan BUtton FLOWER (11mm) Button LOVE dan BUtton FLOWER (11mm) Reviewed by Asma on September 04, 2011 Rating: 5

SI BUnga Lipat

September 02, 2011
Salam.... Nak update blog tp tak tau nak cakap apa... Ni adalah gara2 perut yg membulat... Membulat sebab pregnant kuih raya... Hohoho....
SI BUnga Lipat SI BUnga Lipat Reviewed by Asma on September 02, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.