HP Strap Bentuk Huruf

Julai 30, 2011
Salam... Pemenang GA masih belom diumumkan lagi... Sebab saya masih terjah satu satu blog korang... Walaupun menerjah blog itu bukan sat...
HP Strap Bentuk Huruf HP Strap Bentuk Huruf Reviewed by Asma on Julai 30, 2011 Rating: 5

New FElt COlour in da House,...

Julai 26, 2011
Salam.... Mekasih byk2 kpd korang yg join GA ni.. Ramainyer... Kene amik masa terjah sorang2.. HUhuhuhuhuhu... Dan saya pun dah jarang j...
New FElt COlour in da House,... New FElt COlour in da House,... Reviewed by Asma on Julai 26, 2011 Rating: 5

Setahun Jagung GA

Julai 19, 2011
Salam... Huhu... Baru pasan 25hb July ni genap satu tahun usia ASMA FELT BOX... Bil tengok balik 1st post dulu, cam nak gelak guling2...
Setahun Jagung GA Setahun Jagung GA Reviewed by Asma on Julai 19, 2011 Rating: 5

FELT CRAFT CLASS: CONFIRM!

Julai 19, 2011
Salam... Dah jumpa dah tempat untuk wat kelas felt craft.. Huhu.. Suka2.. :DD Kelas ni kecik jer, muat utk 6 org maximum (utk ruan...
FELT CRAFT CLASS: CONFIRM! FELT CRAFT CLASS: CONFIRM! Reviewed by Asma on Julai 19, 2011 Rating: 5

Sudut Kraf Saya... @_@

Julai 17, 2011
Salam... Minggu ni kemas umah sebab ibu nak pasang tikar getah yg baru.... Malam tadi baru siap pasang kat ruang tamu dan ruang tengah um...
Sudut Kraf Saya... @_@ Sudut Kraf Saya... @_@ Reviewed by Asma on Julai 17, 2011 Rating: 5

HP case Macam2 Pesen

Julai 16, 2011
Salam... SAya baru je siap packing2 pre-order felt yg aritu... Ptg ni nk pos kan... Kepada anda yang nk wat pre-order felt, next order ...
HP case Macam2 Pesen HP case Macam2 Pesen Reviewed by Asma on Julai 16, 2011 Rating: 5

POLKA DOT RIBBON

Julai 15, 2011
Salam... ................. ................. ................. ................. ................. ................. HAh...
POLKA DOT RIBBON POLKA DOT RIBBON Reviewed by Asma on Julai 15, 2011 Rating: 5

Buttons Star and LOVE

Julai 14, 2011
Salam Huhu.. Akhirnya dapat gak upload gambar... Tenet slow (dah lebih 5G mmg selow..) Haritu butang bunga kan; kali ni butang bintang ...
Buttons Star and LOVE Buttons Star and LOVE Reviewed by Asma on Julai 14, 2011 Rating: 5
FELT CRAFT CLASS FOR BEGINNER (BETA VERSION) FELT CRAFT CLASS FOR BEGINNER (BETA VERSION) Reviewed by Asma on Julai 13, 2011 Rating: 5

Poslaju Naik Rate

Julai 13, 2011
Salam... Info dr pos laju : Dihormati pelanggan PosLaju, Adalah dimaklumkan bahawa berkesan pada 15 Julai 2011, kadar surcaj bahan api Pos...
Poslaju Naik Rate Poslaju Naik Rate Reviewed by Asma on Julai 13, 2011 Rating: 5

Buttons Flower

Julai 12, 2011
SAlam... Sejak semalam cuba upload pic, ni baru berjaya... Tenet dah lembab camni la gayanya.... Time pi Shah Alam haritu ada brg2 baru...
Buttons Flower Buttons Flower Reviewed by Asma on Julai 12, 2011 Rating: 5

Asma is Back! Yeah, baby...

Julai 10, 2011
Salam... Saya baru je kembali dari Shah Alam... TAkde apa nak komen, cuma saya sangat seronok sepanjang 5 hari kat CIAST tu... Walaupun ...
Asma is Back! Yeah, baby... Asma is Back! Yeah, baby... Reviewed by Asma on Julai 10, 2011 Rating: 5

Entry Peribadi...

Julai 02, 2011
Salam... Ni ialah pek felt 37 kaler.. Harganya RM60 termasuk kos pos... Saya masih lagi berada di Kuantan..  Pagi tadi saya dah batalkan ...
Entry Peribadi... Entry Peribadi... Reviewed by Asma on Julai 02, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.