Kod Diskaun 10%

Salam..


18/9 ni saya akan masuk wad untuk bersalin.

Sempena cuti bersalin ni, nak bagi korang kupon diskaun 10%.



Taip kod JIMAT10 masa check out kat
asma-felt-box.com (rujuk gambo 2) dan klik "apply"

Tu je (rujuk gambo 3). Pastu continue check out sampai abes.
Bole guna reward credit sekali.

Kupon ni akan berakhir pada hujung bulan 9.
Saya tak check dah whatsapp dan pm lepas ni sehingga recover.
Oleh itu semua order bole buat kat website asma-felt-box.com (link kat bio). Ada staff jaga kat situ. Hari² pos.

Doakan saya selamat bersalin ya. Saya takot sangat ni sebenarnya. Tq korang 😘
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Bina e-commerce baru 2019

Salam..

Kedai online asma-felt-box.com akan expired Januari nanti.
Bila tengok harga renew, wow! Naik berganda..

Kemudian saya pun godek-godek la website ready made lain, kot-kot harganya murah mampu milik, namun semuanya mahal bagi saya..

Mahal sebab saya nak ada fuction Reward Point, kos pos ikut berat dan payment getaway.

Disebabkan saya ni kupik, saya amik keputusan untuk bina sendiri website e-commerce ni dengan kos yang minimum.

Siapa yang dah lama dengan asma felt box pasti tau website yang tahun-tahun lepas tu saya bina sendiri. Kemudian pada satu hari, website tu hilang sebab saya cuba update version baru. Disebabkan kekangan masa dan takde backup, terpaksa la saya beli ready made shopping cart. Kebetulan pulak dia buat offer, saya pun subscribe untuk dua tahun..

Januari tahun depan kene renew, tapi taknak la sebab mahal. Hahahaha..
Mahal sangat ke..
Ya, mahal. Rm2000+ setahun.
Taknak la...

Apapun, e-commerce baru ni dah siap dibina..
Tinggal nak listing produk (proses yang sangat boring) dan import customer database.
Walaupun lambat lagi expire tapi saya dah start buat dah.

Lepas bersalin ni, kene berpantang. Pastu jaga baby kecik.
Takot la kalut ke apa ke, tak sempat siapkan e-commerce baru sebelum Januari.
Better buat awal².

Semalam saya saja la check domain yang kene curi 5 tahun lepas.
Domain asmafeltbox.com.
Domain tu beli dengan sorang web debveloper ni, pastu website saya hilang sekali dengan dia sekali hilang. Lepas setahun kemudian nak beli tengok ada orang guna kat website yang takde fungsi pun.
Bertahun-tahun domain tu di-renew dan letak kat website yang tak berfungsi.
Siap dapat email lagi offer nak jual domain tu kat saya..

Domain tu dalam RM45 je setahun, tapi of kos dia nak mark-up harga la tu.
Ingat aku tak tau ke perangai penjahat macam ni?

Apapun, semalam saya saja la nak check domain tu.
Sekali available kauu.. 😱
Saya cam kene panic attack kejap.

Lepas fikir dalam seminit dua akhirnya saya beli domain tu dan bina homepage.
Itu la yang saya buat sejak malam tadi dan hari ini.


Homepage dah siap, tapi content tu tak berapa nak ada la.


Lepas maghrib tadi saya start buat "About Me" page. Tapi tak siap² sampai sekarang.
Saya tak pandai la mengarang "About Me".
Patut la susah dapat kerja, tak pandai cerita tentang diri sendiri.

Tadi taip² macam melalut je..
Pastu taip lain pula macam skema sangat.
Sekarang saya rehat jap.
Harap² sebelom 12 malam siap la "About Me" tu.

Okay tak homepage saya ni?
Ke terlalu simple..?
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

September Giveaway!

Klik gambar untuk meyertai
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Lama Menyepi...

Salam.

Saya kini 37 weeks pregnant.
Tapi bila jumpa doc minggu lepas dia kata saya probably 34 weeks baru, memandangkan baby tu kecik je.

Due date pun dah berubah ke 17 September 2018. Saya kene induce sebab amik insulin. Maksudnya kene paksa bersalin.

Takut sangat.
Takut sakit.


Kepada korang yang whatsapp saya beberapa bulan kebelakangan ni pasti pelik kenapa saya lambat dan jarang reply.

Sebenarnya saya sakit.
Sakit tak kebah kebah.
Dalam 8 minggu juga la.

Saya taknak cerita banyak pasal tu sebab dua tiga hari ni Alhamdulillah dah kebah.
Rasa takut nak cerita, rasa macam merungut.

Apapun saya syukur sangat.
Hari² doa minta sembuh memandangkan semua jenis ubat dan petua tak jalan.

Berat saya sebelum pregnant 77kg. Selepas 34 minggu berat saya 77kg juga. Percaya tak..?

Ada sekali tu berat saya turun 1.4kg dalam tempoh 2 minggu.
Sebab sakit, tak cukup tidur, dan muntah² lepas makan.

Memang saya tak amik tau sangat pasal asma-felt-box. Saya tak larat

Minta maaf ya.

Apapun, semua order diuruskan oleh staf, maka order melalui website je la yang smooth. Order whatsapp tak smooth, apapun nasib baik semua customer memahami.

Giveaway pun tak jalan juga.

Kalau korang tengok kat blog ni, ada beberapa post giveaway tapi tak update pun kat instagram.

Giveaway tu semua auto-schedule.
Disebabkan tak online, saya tak perasan pasal GA tu.

Minta maaf ya.

Banyak ni kene minta maaf .

Walau bagaimanapun, Alhamdulillah saya dah kebah dan bole start buat kerja, cuma perlahan la sebab perut makin besar, nafas pun pendek².

Sejak kebah ni saya check inventori, terkejut giler banyak barang dah low stock.

Dorang dah inform barang kurang, kene beli. Tapi saya ni la, buat² tak tau dan malas amik port. Rasa macam cukup aje..

Sekali tengok stock, gulp, telan air liur juga 

Alhamdulillah, semua barang dah siap order. Akan sampai dalam sebulan dua lagi. Minta² la sempat.

Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan