Bantal Baby Boy

Mei 30, 2011
SAlam... Ni 2 biji batal yg saya wat aritu.... 1st time wat bantal utk baby... Sy cuma jahit tulisan.. YG lain2 tu upah org laen jaet...
Bantal Baby Boy Bantal Baby Boy Reviewed by Asma on Mei 30, 2011 Rating: 5

RBT 1st Event..

Mei 27, 2011
Salam... Korang yg pegi HAri Belia Negara dari 27-29 Mei ni; jgn lupa singgah2 la ke Lorong Seni... Group RightBrain Thinker telah buka 2...
RBT 1st Event.. RBT 1st Event.. Reviewed by Asma on Mei 27, 2011 Rating: 5

My Masterpiece..

Mei 26, 2011
Salam... Jom tgk special request.... HUhu.. NI kira MasterPiece saya la ni... Mmg syg sgt2 nk bg kat customer tu.... Bantal Gergasi....
My Masterpiece.. My Masterpiece.. Reviewed by Asma on Mei 26, 2011 Rating: 5

Big Project Completed!

Mei 25, 2011
SAlam... Baru pas pos brg utk dijual kat Hari Belia kat Putrajaya ujung minggu ni... Planning nk wat 100 pcs, tapi cuma mampu wat 72pcs ...
Big Project Completed! Big Project Completed! Reviewed by Asma on Mei 25, 2011 Rating: 5

DIY Simple Sticker Label

Mei 23, 2011
Salam... Sempena bersama2 meraikan Hari Belia Negara akhir bulan ni, saya dah decide nk join booth The Right Brain Thinker (RBT)... Saya...
DIY Simple Sticker Label DIY Simple Sticker Label Reviewed by Asma on Mei 23, 2011 Rating: 5

Pokok sampai Rumah....

Mei 21, 2011
SAlam... BAru2 ni sampai satu parcel kecik dari luar negara... Seingat saya, saya order felt tp takkan la kecik macam ni parcelnya... Ta...
Pokok sampai Rumah.... Pokok sampai Rumah.... Reviewed by Asma on Mei 21, 2011 Rating: 5

Bulk Order...

Mei 21, 2011
SAlam... NI order lama bebulan2  yg lepas... Tak ingat nk upload... Byk lagi yg tak igt nk amik gambar pun.. T_T  Alamak, gelapnyer......
Bulk Order... Bulk Order... Reviewed by Asma on Mei 21, 2011 Rating: 5

Watermark guna Photoscape

Mei 19, 2011
SAlam.... Saya baru je discover camne nk wat watermark dgn guna Photoscape... Kalo Photoshop mmg sy tak reti... Ni pun saya extendkan da...
Watermark guna Photoscape Watermark guna Photoscape Reviewed by Asma on Mei 19, 2011 Rating: 5
Project: 100 Items for RBT Booth.. Project: 100 Items for RBT Booth.. Reviewed by Asma on Mei 18, 2011 Rating: 5

Borong Lagi Craft Supplies..

Mei 17, 2011
Salam... Aritu sy dah pi memborong sampai kontang duit... Haha.. PAdan muka... Jom tgk ape sy beli semalam...  Colourful HP strap.....
Borong Lagi Craft Supplies.. Borong Lagi Craft Supplies.. Reviewed by Asma on Mei 17, 2011 Rating: 5

Selamat Hari Guru...

Mei 16, 2011
Salam... Ni Special Request dari adik bongsu sy yg 9 tahun yg comel dan kuat membebel tu... Dia minta wat something utk 3 org cikgu kesay...
Selamat Hari Guru... Selamat Hari Guru... Reviewed by Asma on Mei 16, 2011 Rating: 5

Entry Saja2 Membebel...

Mei 15, 2011
SAlam... LApar la... Jom makan apple.... Nah, amik sorg satu... :D Nape ntah saya ni cam gian je nk update blog, tapi tak tau nk upda...
Entry Saja2 Membebel... Entry Saja2 Membebel... Reviewed by Asma on Mei 15, 2011 Rating: 5
Craft Booth kat HAri Belia Negara.... Craft Booth kat HAri Belia Negara.... Reviewed by Asma on Mei 15, 2011 Rating: 5

Amarah Saya...

Mei 15, 2011
Salam.... BERITA HANGEN!!!!!!! Sebab upah org jahet seme pun failed... So upah potong je la... Jahet biar sy buat...  Ini adalah hati...
Amarah Saya... Amarah Saya... Reviewed by Asma on Mei 15, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.