Budget Starter Pack Felt Craft

September 30, 2012
Salam... Atas permintaan korang, kini saya buat Starter Pack versi budget... Starter Pack Felt Craft versi Budget Starter pack ...
Budget Starter Pack Felt Craft Budget Starter Pack Felt Craft Reviewed by Asma on September 30, 2012 Rating: 5

Consignment Order for Felt Craft

September 27, 2012
Salam... Maafkan saya atas tajuk yang sangat tak unik tu... Nampaknya saya kene attend kursus menulis tajuk ni.. (ada ke kursus ni..? Huh...
Consignment Order for Felt Craft Consignment Order for Felt Craft Reviewed by Asma on September 27, 2012 Rating: 5

Marshmallow Felt

September 26, 2012
Salam... Aritu time kepuasan duk mengadap order, tibe2 dapat idea nak wat marshmallow... Eh, bukan2.. Bukan marshmallow yang betul... Ni...
Marshmallow Felt Marshmallow Felt Reviewed by Asma on September 26, 2012 Rating: 5

Hati Munge2.. ^_^

September 25, 2012
Salam... Huhuhuhuhu... Saya dapat berita yang hepi sangat semalam... Alhamdulillah... Dan bertahun2 daku menanti .. Akhirnya... S...
Hati Munge2.. ^_^ Hati Munge2.. ^_^ Reviewed by Asma on September 25, 2012 Rating: 5

1500 GA!!!

September 24, 2012
Salam... Jom jom! Saya ada wat GA lagi ni... Kali ni dapat bantal monster ni tau... Caranya mudah je.. Seme dah ada dlm gam...
1500 GA!!! 1500 GA!!! Reviewed by Asma on September 24, 2012 Rating: 5
Felt Phone Pouch - Blurr Kitty... Felt Phone Pouch - Blurr Kitty... Reviewed by Asma on September 21, 2012 Rating: 5

Bulk Order- IN Progress...

September 18, 2012
Salam... Sape2 yang tgk FB page saya semalam tentu dah tau yang work in progress ni sebenarnya dah siap... Tapi saya nak share dulu work ...
Bulk Order- IN Progress... Bulk Order- IN Progress... Reviewed by Asma on September 18, 2012 Rating: 5

Bantal Felt untuk Birthday

September 17, 2012
Salam... Sebelom proceed ke entry, saya nak show-off dulu gifts dar Mr. Wolverine... Tadaaaaaa!! Huhuhuhuh! Actually saya suka gil...
Bantal Felt untuk Birthday Bantal Felt untuk Birthday Reviewed by Asma on September 17, 2012 Rating: 5

Pre-Order Key Chain RIng 25mm

September 16, 2012
Salam... Rabu ni saya nak order keychain ring macam yg di bawah  ni... Dan ada beberapa orang nak tumpang saya belikan sekali... Ada sap...
Pre-Order Key Chain RIng 25mm Pre-Order Key Chain RIng 25mm Reviewed by Asma on September 16, 2012 Rating: 5
DIY Mini Felt Kit: Order Cikgu Sekolah... DIY Mini Felt Kit: Order Cikgu Sekolah... Reviewed by Asma on September 14, 2012 Rating: 5

Acrylic Felt Pack

September 13, 2012
Salam... Eh tinggal 2 hari je lagi utk promotion ni... Cepatnya masa berlalu.. Cam baru aritu je wat promotion... Erm.. menakotkan... :(...
Acrylic Felt Pack Acrylic Felt Pack Reviewed by Asma on September 13, 2012 Rating: 5

Quick Updates! Felt Colour!

September 13, 2012
SAlam... Quick update! Quick Update! Kaler yang bertanda pangkah di atas dah abes... Saya rancang nak order Isnin depan... ...
Quick Updates! Felt Colour! Quick Updates! Felt Colour! Reviewed by Asma on September 13, 2012 Rating: 5

Tissue Cover Felt - Corak Bunga

September 11, 2012
Salam... Minggu lepas dah poskan cover bekas tisu felt yg ditempah khas oleh ibu saudara saya... Rasanya dah sampai kot, jadi bole la tep...
Tissue Cover Felt - Corak Bunga Tissue Cover Felt - Corak Bunga Reviewed by Asma on September 11, 2012 Rating: 5

Craft Buttons Restocked!

September 10, 2012
Salam.... Phew... Sampai pun... Dah kecut perot dah tgk boxes dah hampir kosong... Akhirnya sampai~~~ Mekasih Encik Posmen ... ^_^ ...
Craft Buttons Restocked! Craft Buttons Restocked! Reviewed by Asma on September 10, 2012 Rating: 5

Eyes dah restocked!

September 09, 2012
Salam.. Eyes dah restocked! Eyes 10mm Eyes 8mm pun mai sekali...  Dan ring ni pun... Nak order isi form ek... ...
Eyes dah restocked! Eyes dah restocked! Reviewed by Asma on September 09, 2012 Rating: 5

Bulk order in progress

September 09, 2012
Salam... Erm... Malasnya arini... Tapi tak bole malas... Smalam dah tido banyak, jadi arini kene ganti keje semalam punyer... Nak siapka...
Bulk order in progress Bulk order in progress Reviewed by Asma on September 09, 2012 Rating: 5

Felt Colour Update!

September 08, 2012
Salam... Selamat HAri Sabtu... Watpe arini... Shopping? Dating? Hahaha... Saya..? Sleeping...  HAhahaa <---(T_T) Ok2, tau korang na...
Felt Colour Update! Felt Colour Update! Reviewed by Asma on September 08, 2012 Rating: 5

How to Copyright Yours

September 06, 2012
Salam.... Erm... Mode super duper busy... Order berderet dan masa pulak berlari2 dgn laju meninggalkan sy yag terkial2 di sini.. Hahaha...
How to Copyright Yours How to Copyright Yours Reviewed by Asma on September 06, 2012 Rating: 5

Join GiveAway!

September 05, 2012
Salam... Hihihi... Saya join 1 GA dari salah sorang member crafter baek saya, Awok's Kiter Craf t Beliau yg tgh sarat pregnant ni na...
Join GiveAway! Join GiveAway! Reviewed by Asma on September 05, 2012 Rating: 5

Starter Felt Pack - Free e-book

September 05, 2012
Salam.. Selain dari promotion polyester felt 30 kaler , setiap pembelian starter pack akan dapat free e-book... e-book tersebut akan tun...
Starter Felt Pack - Free e-book Starter Felt Pack - Free e-book Reviewed by Asma on September 05, 2012 Rating: 5
DIY Felt Kit : Happy Star Felt Key Chain DIY Felt Kit : Happy Star Felt Key Chain Reviewed by Asma on September 04, 2012 Rating: 5

Buttons for Craft

September 03, 2012
Salam Monday Morning... Harini lepas Subuh tadi terus tak tido... Tgh dalam proses cuba menjadi muslimah yg baek.. Takleh tdo lepas Subu...
Buttons for Craft Buttons for Craft Reviewed by Asma on September 03, 2012 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.