Snoopy Pixel : Perler Beads

September 30, 2016
Salam.. Dah lama tak dengar citer pasal Perler Bead s kan.. Bukan tak ada.. Tiap2 bulan restock tau.. Jangan main-main.. Haha.. Dapat...
Snoopy Pixel : Perler Beads Snoopy Pixel : Perler Beads Reviewed by Asma on September 30, 2016 Rating: 5

Koleksi Handmade Felt Craft

September 22, 2016
Salam.. Ni gambar lama.. Ketika mengemas bilik craft haritu, jumpa balik koleksi craft saya yang tersimpan rapi dalam kotak.. Keluarkan...
Koleksi Handmade Felt Craft Koleksi Handmade Felt Craft Reviewed by Asma on September 22, 2016 Rating: 5

Snap Button Murah

September 19, 2016
Salam.. Nak update sikit pasal Snap Button Dalam stok sekarang ada 7 warna..  Ini warna-warnanya.. Sepaket ni untuk buat 10 pasang ...
Snap Button Murah Snap Button Murah Reviewed by Asma on September 19, 2016 Rating: 5

Crochet Project : Cable Holder

September 16, 2016
Salam.. Ber-crochet ni asyik on off je.. Tapi bila on... ralit sangat sampai taknak berhenti.. Haritu nak buat projek simple dimple.. ...
Crochet Project : Cable Holder Crochet Project : Cable Holder Reviewed by Asma on September 16, 2016 Rating: 5

Tutorial : Pokeball Felt purse

September 14, 2016
Salam.. Siapa nak tutorial lagi? Kali ni saya buat video pokemon purse pula.. Video ni dah lama buat cuma masih ada masalah dengan...
Tutorial : Pokeball Felt purse Tutorial : Pokeball Felt purse Reviewed by Asma on September 14, 2016 Rating: 5

Minyak Wangi Paling Best

September 12, 2016
Salam.. asma-felt-box.com ada barang baru tau.. Bukan bahan craft, tapi benda lain.. Memperkenalkan Perfume Roll-on keluaran airwa...
Minyak Wangi Paling Best Minyak Wangi Paling Best Reviewed by Asma on September 12, 2016 Rating: 5

Contoh Reward Point

September 09, 2016
Salam.. Korang punya reward point berapa dah terkumpul..? Dah pernah tebus.. Alhamdulillah, ramai dah tebus.. Saya nak share reward p...
Contoh Reward Point Contoh Reward Point Reviewed by Asma on September 09, 2016 Rating: 5

Craft Supply : Eyelet Plier

September 05, 2016
Salam.. Eyelet tool yang saya jual selama 6 tahun ni dah takde restock dah.. Supplier kata tak restock.. Ntah la dia tu.. Oleh itu sa...
Craft Supply : Eyelet Plier Craft Supply : Eyelet Plier Reviewed by Asma on September 05, 2016 Rating: 5

Cut Off Time Poslaju

September 02, 2016
Salam.. Patut la macam lewat je korang dapat barang.. Rupanya Poslaju dah ada cut-off time.. :( Cut-off time ni maksudnya, barang ...
Cut Off Time Poslaju Cut Off Time Poslaju Reviewed by Asma on September 02, 2016 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.