Felt Pillow

Ogos 31, 2013
Salam... Ngeheheee... Teruk kan... Ada blog tapi taknak update... Apa punya perangai la... Sebelom ni saya tak bole update blog sebab...
Felt Pillow Felt Pillow Reviewed by Asma on Ogos 31, 2013 Rating: 5

FELT! FELT! FELT!

Ogos 28, 2013
Salam.... Rindu saya tak..? Hihihi.... Wokep... Polyester felt  dah sampai... Ada 30 kaler semuannya... Kaler bole rujuk gam...
FELT! FELT! FELT! FELT! FELT! FELT! Reviewed by Asma on Ogos 28, 2013 Rating: 5

Tutorial: Jahitan Jelujur

Ogos 19, 2013
Salam.... Wooo... Mood raya tak abes lagi... Walaupun tak banyak pun rumah nak pi beraya, tapi malas betol nak start berkraf... KAlo da...
Tutorial: Jahitan Jelujur Tutorial: Jahitan Jelujur Reviewed by Asma on Ogos 19, 2013 Rating: 5

Acrylic Felt

Ogos 13, 2013
Salam.... Ramai tanya apakah perbezaan polyester felt dan acrylic felt... Acrylic Felt (felt lembut) ni ialah felt jenis lembut macam kap...
Acrylic Felt Acrylic Felt Reviewed by Asma on Ogos 13, 2013 Rating: 5

Selamat HAri Raya

Ogos 08, 2013
Salam... Selamat Hari Raya... Berapa hari korang raya ni... Saya raya 5 hari je... Ala.. Sikit sangat kan.... Takpe la.. Bu...
Selamat HAri Raya Selamat HAri Raya Reviewed by Asma on Ogos 08, 2013 Rating: 5

Balik Kampung... ^__^

Ogos 05, 2013
Salam... Saya dalam perjalanan pulang ke kampung... Harap2 tak jem... Ni first time saya drive sejauh ni... Bila dgr berita banyak eks...
Balik Kampung... ^__^ Balik Kampung... ^__^ Reviewed by Asma on Ogos 05, 2013 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.