Testing : Bantal Kain Belacu

Februari 29, 2016
Salam... NOTIS CUTI 3 Mac (Khamis) - 7 Mac (Isnin) Last Post : 2 Mac (Rabu) Next Post : 8 Mac (Selasa) Nak balik kampung sa...
Testing : Bantal Kain Belacu Testing : Bantal Kain Belacu Reviewed by Asma on Februari 29, 2016 Rating: 5
Felt Cushion for Birthday Gift : Pikachu vs Frogie Felt Cushion for Birthday Gift : Pikachu vs Frogie Reviewed by Asma on Februari 25, 2016 Rating: 5
Website Upgrade : Payment Confirmation Form Website Upgrade : Payment Confirmation Form Reviewed by Asma on Februari 22, 2016 Rating: 5

Kesah Felt Lembut yang Tragik!

Februari 19, 2016
Ada pengumuman yang agak penting khas untuk korang yang order felt lembut. Diharap baca sampai abes ya.. Felt lembut ni supplier hantar...
Kesah Felt Lembut yang Tragik! Kesah Felt Lembut yang Tragik! Reviewed by Asma on Februari 19, 2016 Rating: 5

Deadpool

Februari 16, 2016
Salam.. Haritu saya n cik abang gi jalan-jalan pastu gatal rasa nak pi tengok wayang.. Tak check pun citer apa.. Gamble je.. Pastu nam...
Deadpool Deadpool Reviewed by Asma on Februari 16, 2016 Rating: 5

Check Website Speed

Februari 10, 2016
Salam.. Saya dapat beberapa komplen yang berterusan juga la yang memberitahu bahawa: "tak dapat buka website tu" "tak d...
Check Website Speed Check Website Speed Reviewed by Asma on Februari 10, 2016 Rating: 5

Acrylic Felt 1 meter

Februari 01, 2016
Salam.. Yay!!! Felt lembut dah sampai.. Ni yang 1 meter punya ni.. Phew, naseb baek sampai cepat.. Sapa yang order tu, ja...
Acrylic Felt 1 meter Acrylic Felt 1 meter Reviewed by Asma on Februari 01, 2016 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.