Update tentang Keychain Ring

Februari 25, 2015
Salam.. Kepada korang yang selalu beli keychain ring dari asmafeltbox, sila baca entry ni sampai abes. Entry ni sangat penting. Ini ...
Update tentang Keychain Ring Update tentang Keychain Ring Reviewed by Asma on Februari 25, 2015 Rating: 5

3 Minggu Lagi

Februari 24, 2015
Salam.. 3 Minggu lagi saya akan pulang ke kampung dalam tempoh yang sangat lama.. Saya bajet-bajet 2 bulan, tapi ada yang minta 3 4 bulan...
3 Minggu Lagi 3 Minggu Lagi Reviewed by Asma on Februari 24, 2015 Rating: 5

We are back!

Februari 23, 2015
Salam.. Hai, rindu saya tak? hehe.. Cuti Tahun Baru Cina dah abes, dan saya tak sabar nak kembali bekerja. Sebahagian email dah direp...
We are back! We are back! Reviewed by Asma on Februari 23, 2015 Rating: 5

Cuti Sat

Februari 13, 2015
Salam.. Start esok saya cuti selama seminggu. Nak melawat adik yang bakal melahirkan anak kedua nanti Bole order macam biasa kat ...
Cuti Sat Cuti Sat Reviewed by Asma on Februari 13, 2015 Rating: 5
New Craft Supply : Cekak Pelbagai Warna New Craft Supply : Cekak Pelbagai Warna Reviewed by Asma on Februari 12, 2015 Rating: 5
New Craft Supply : Cekak Hitam New Craft Supply : Cekak Hitam Reviewed by Asma on Februari 11, 2015 Rating: 5

Keje Hari ini..

Februari 09, 2015
Salam.. Dua hari cuti ni saya tak buat apa pun kat rumah. Tido je.. Tapi sempat pulak masak lauk tengahari HAri sabtu masak ayam masak...
Keje Hari ini.. Keje Hari ini.. Reviewed by Asma on Februari 09, 2015 Rating: 5

First Time Jahit Baju

Februari 06, 2015
Salam.. Jubah riau pertama yang saya jahit. Amik masa 3 hari baru siap (jahit malam je) KAin bidang 45 berkaki pulak tu. Sambung ka...
First Time Jahit Baju First Time Jahit Baju Reviewed by Asma on Februari 06, 2015 Rating: 5

Siapkan Carta Warna Felt Keras

Februari 03, 2015
Salam... Harini cuti tau kat sini.. Jadi dapat relax dari pos barang.. Hemo hemo hemo.. Pagi ni saya buat carta warna felt keras versi...
Siapkan Carta Warna Felt Keras Siapkan Carta Warna Felt Keras Reviewed by Asma on Februari 03, 2015 Rating: 5

Website Saya Hilang.. :(

Februari 02, 2015
Salam.. Website saya : asmafeltbox.com dah hilang! Tak caya klik kat link atas tu.. Don't worry, saya tak prank orang... <Scree...
Website Saya Hilang.. :( Website Saya Hilang.. :( Reviewed by Asma on Februari 02, 2015 Rating: 5
HARGA POLYESTER FELT (FELT KERAS) HARGA POLYESTER FELT (FELT KERAS) Reviewed by Asma on Februari 02, 2015 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.