Alphabet Bead - Bead Huruf

Oktober 30, 2012
Salam... Malam ni nak tengok Supernatural.. (Ingatkan diri sendiri awal2 kot2 lupa lagi..) HUhuhu... Ok tak j ambangan bunga semalam ...?...
Alphabet Bead - Bead Huruf Alphabet Bead - Bead Huruf Reviewed by Asma on Oktober 30, 2012 Rating: 5
Bunga Felt Rose - Jambangan Bunga Simple Bunga Felt Rose - Jambangan Bunga Simple Reviewed by Asma on Oktober 29, 2012 Rating: 5

Bulk Order Felt Craft

Oktober 27, 2012
SAlam... Best tak raya...? Best.. Perut pun dah bulat.. Hohoho... Dah start keje balik... Dah organize keje balik... Pagi tadi dah kem...
Bulk Order Felt Craft Bulk Order Felt Craft Reviewed by Asma on Oktober 27, 2012 Rating: 5

SORRY....

Oktober 25, 2012
Salam... SORRY.... Dah lama x online dan tak reply PM, email dan borang.. Saya pulun siapkan bulk order utk HP straps, dan HP case dan jamba...
SORRY.... SORRY.... Reviewed by Asma on Oktober 25, 2012 Rating: 5

Baru balik...

Oktober 23, 2012
Salam... Hai seme... Cam dah lama dah tak online... (4 haru je baru.. Huhuhu..) Saya baru balik semalam dan tak sempat nak poskan ...
Baru balik... Baru balik... Reviewed by Asma on Oktober 23, 2012 Rating: 5

QUICK UPDATES...

Oktober 19, 2012
Salam... Sorry korang... Saya sangat busy beberapa harini... Reply email pun cam kurang mesra berbanding selalu.... Siapkan 3 bulk orde...
QUICK UPDATES... QUICK UPDATES... Reviewed by Asma on Oktober 19, 2012 Rating: 5

FELT DAH RESTOCKED!

Oktober 18, 2012
Salam... FELT DAH RESTOCKED!!!! Tp belom potong lagi... Sape nak isi borang ek... Paling cepat saya bole pos hari Isnin... Mlm ni saya a...
FELT DAH RESTOCKED! FELT DAH RESTOCKED! Reviewed by Asma on Oktober 18, 2012 Rating: 5

Pre-Order Butang last Call

Oktober 17, 2012
Salam... Harini 17hb kan... Petang ni kul 5 saya tutup utk pre-order 2 buttons ni ek... Sebab malam ni nak terus submit... B...
Pre-Order Butang last Call Pre-Order Butang last Call Reviewed by Asma on Oktober 17, 2012 Rating: 5
Felt Craft Keychain utk Consignment Felt Craft Keychain utk Consignment Reviewed by Asma on Oktober 16, 2012 Rating: 5
Cara nak buka e-book (compressed file) Cara nak buka e-book (compressed file) Reviewed by Asma on Oktober 15, 2012 Rating: 5

Felt Car Sign-age

Oktober 15, 2012
Salam... Phew... Siap pun Felt Car Signage ni... Felt Car Signage HUhu.. Tetibe rasa sayang pulak nak bg kat ownernyer... Hara...
Felt Car Sign-age Felt Car Sign-age Reviewed by Asma on Oktober 15, 2012 Rating: 5

Felt HP Straps Borong Haritu..

Oktober 13, 2012
SAlam... Haritu order HP straps banyak2 tapi belom upload... Ni upload la ni... Meh meh cuci mata di hari cuti... (Dah tak igt, belom ...
Felt HP Straps Borong Haritu.. Felt HP Straps Borong Haritu.. Reviewed by Asma on Oktober 13, 2012 Rating: 5

PRE-ORDER BUTTONS

Oktober 11, 2012
Salam... 17hb ni saya nak order barang tau... Sape nak pre-order sekali...? Tapi kene banyak la... Kalo sket2 sorry sebab semenya dah p...
PRE-ORDER BUTTONS PRE-ORDER BUTTONS Reviewed by Asma on Oktober 11, 2012 Rating: 5

Mood Berkraf Lesap...

Oktober 10, 2012
Salam... {Amaran:  Memandangkan wedding saya akan berlangsung 3 bulan lagi, dan satu ape pun belom buat lagi, dan adik perempuan saya tia...
Mood Berkraf Lesap... Mood Berkraf Lesap... Reviewed by Asma on Oktober 10, 2012 Rating: 5

Monolog....

Oktober 09, 2012
Salam... T____T Saya baru je lepas tukau sket background bagi cerah sket masa depan... dan tiba2 terbaca entry lama2... Alamak, kuatn...
Monolog.... Monolog.... Reviewed by Asma on Oktober 09, 2012 Rating: 5

Saya Bertunang.. Yay!!

Oktober 08, 2012
Salam.... HUhuhu.. Hepinya saya sebab dapat byk komen dalam entry lepas... Hepi sgt2.... Mekasih korang... ^_^ Ok, arini takmo cakap ...
Saya Bertunang.. Yay!! Saya Bertunang.. Yay!! Reviewed by Asma on Oktober 08, 2012 Rating: 5

Soalan yg tak berjawapan...

Oktober 04, 2012
SAlam... Sori, arini takde gambar.. :( Malam tadi saya menghadapi conversation dgn sorang orang gila yg nak borong sikit sangat dan harg...
Soalan yg tak berjawapan... Soalan yg tak berjawapan... Reviewed by Asma on Oktober 04, 2012 Rating: 5

Owl Buttons

Oktober 03, 2012
Salam.... Huhuhu.. Dah lama sangat tunggu butang burung hantu ni... Tanya2 asyik takde stok je... Akhirnya sampai jgk... Yay!!! Bu...
Owl Buttons Owl Buttons Reviewed by Asma on Oktober 03, 2012 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.