Notis Cuti...

April 23, 2013
Salam... Ya, Asma-Felt-Box nak bercuti kejap... Jadi takde pengeposan dibuat pada hari esok dan Jumaat ni... Next postage ialah h...
Notis Cuti... Notis Cuti... Reviewed by Asma on April 23, 2013 Rating: 5

In Progress: Brooch Bunga Felt

April 23, 2013
Salam... Dalam seminggu tak online ni, sebenarnya saya sangat produktif.. Sangat produktif sampai saket pinggang dan mata pun dah jadi pa...
In Progress: Brooch Bunga Felt In Progress: Brooch Bunga Felt Reviewed by Asma on April 23, 2013 Rating: 5
Felt Brooch Bunga Simple yang Muka Ada Senyum.. ^_^ Felt Brooch Bunga Simple yang Muka Ada Senyum.. ^_^ Reviewed by Asma on April 22, 2013 Rating: 5

Pemenang GA!

April 21, 2013
Salam... Sori korang, dah lama gila tak update blog... Super duper busy dan ada prob nak access internet.. Skrg dah ok dah n harap akan ...
Pemenang GA! Pemenang GA! Reviewed by Asma on April 21, 2013 Rating: 5

Happy Birthday GiveAway!!!

April 16, 2013
Salam... Dengan muka tak malunya saya nak announce bahawa hari ni ialah birthday saya yang ke 19 tahun... Yay!!!! Orang pertama yang wi...
Happy Birthday GiveAway!!! Happy Birthday GiveAway!!! Reviewed by Asma on April 16, 2013 Rating: 5
PVC Sheet for CRAFT in da house!!! PVC Sheet for CRAFT in da house!!! Reviewed by Asma on April 15, 2013 Rating: 5

Borong Brooch Button RM1.00

April 13, 2013
Salam... Woooo... Saya tgh siapkan order borong oleh sorang student ipta.. Dia borong brooch button untuk jual balik kat kolej.. Bagus...
Borong Brooch Button RM1.00 Borong Brooch Button RM1.00 Reviewed by Asma on April 13, 2013 Rating: 5
Idea: Cara Pack Barang versi Asma-Felt-Box Idea: Cara Pack Barang versi Asma-Felt-Box Reviewed by Asma on April 11, 2013 Rating: 5
Review: Starter Pack Felt Craft versi Excited! Review: Starter Pack Felt Craft versi Excited! Reviewed by Asma on April 10, 2013 Rating: 5

Felt Alphabet

April 09, 2013
Salam... Gelek huruf dengan Big Shot ni rupenye tak semudah gelek karipap.. T__T Mungkin sebab huruf ni kecik dan detail sgt kot.. SAizn...
Felt Alphabet Felt Alphabet Reviewed by Asma on April 09, 2013 Rating: 5

I'm in love with my work!

April 08, 2013
Salam... Selamat Hari Isnin... Erm.. Tetibe teringat satu status dari kawan lama saya.. Dia tulis ala2 macam ni la: Talking about wo...
I'm in love with my work! I'm in love with my work! Reviewed by Asma on April 08, 2013 Rating: 5
Idea susun felt pelbagai colour Idea susun felt pelbagai colour Reviewed by Asma on April 05, 2013 Rating: 5

Tiny Button 6mm

April 04, 2013
Salam... Tiny button 6mm baru je restock.. Ermm.. Sedapnyer... RAsa nak gigit... Huhuhuhu... Wassalam../..
Tiny Button 6mm Tiny Button 6mm Reviewed by Asma on April 04, 2013 Rating: 5

Cute Car Pillow

April 03, 2013
Salam... Ni order yang bulan lepas tapi baru nak tepek kat sini... Pillow bulat corak BMW... Vrooommm..... Woooo.. Bapak susah n...
Cute Car Pillow Cute Car Pillow Reviewed by Asma on April 03, 2013 Rating: 5

Magnet 1.5cm

April 02, 2013
Salam... Dah lama saya cari magnet ni... Akhirnya dapat jugak buat fridge magnet... Erm.. Nak buat fridge magnet corak ape ek...? M...
Magnet 1.5cm Magnet 1.5cm Reviewed by Asma on April 02, 2013 Rating: 5

Aktiviti Menyusun Felt

April 01, 2013
Salam... Dua hari cuti ni mmg takde mood... Muncul ulser kat ujung lidah... HUjung yg paling depan dekat ngn gigi kacip tu... Memang sa...
Aktiviti Menyusun Felt Aktiviti Menyusun Felt Reviewed by Asma on April 01, 2013 Rating: 5
Quick Update: Harga Terbaru Felt Quick Update: Harga Terbaru Felt Reviewed by Asma on April 01, 2013 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.