TALI UKUR

Julai 31, 2015
Salam.. Barang baru seterusnya ni jarang sangat digunakan dalam craft.. Biasanya tailor je guna.. TALI UKUR Tali ukur ni jenis...
TALI UKUR TALI UKUR Reviewed by Asma on Julai 31, 2015 Rating: 5
Gunting Benang - Thread cutter Gunting Benang - Thread cutter Reviewed by Asma on Julai 30, 2015 Rating: 5

Gunting Kertas

Julai 29, 2015
Salam.. Ada satu lagi jenis gunting masuk kedai.. Haritu gunting jenis tajam ; kali ni gunting biasa. Gunting biasa guna untuk pot...
Gunting Kertas Gunting Kertas Reviewed by Asma on Julai 29, 2015 Rating: 5
Tutorial : Cara Guna Plastik Snap Button Pliers Tutorial : Cara Guna Plastik Snap Button Pliers Reviewed by Asma on Julai 28, 2015 Rating: 5

July Facebook Giveaway

Julai 27, 2015
Salam.. Giveaway kembali lagi! Bukan kat blog tau.. Kat facebook page saya : facebook.com/asmafeltbox Semuanya dah tulis kat dal...
July Facebook Giveaway July Facebook Giveaway Reviewed by Asma on Julai 27, 2015 Rating: 5

Resepi Puding Roti Simple

Julai 26, 2015
Salam.. Beberapa hari lepas saya buat puding roti yang simple... Tunjuk kat facebook, ramai pm mintak resepi.. Resepi tu semua bole sea...
Resepi Puding Roti Simple Resepi Puding Roti Simple Reviewed by Asma on Julai 26, 2015 Rating: 5
Update : Felt Kit dah tukar sikit Update : Felt Kit dah tukar sikit Reviewed by Asma on Julai 24, 2015 Rating: 5

Craft Supply : Wooden Clips

Julai 23, 2015
Salam.. Amacam raya.. Syok tak? Berapa ringgit dapat duit raya..? Huhu.. Disebabkan saya tak balik kampung, maka nak buka kedai awal...
Craft Supply : Wooden Clips Craft Supply : Wooden Clips Reviewed by Asma on Julai 23, 2015 Rating: 5

Emas ketiga saya.. :>

Julai 20, 2015
Salam.. Dah abes beraya ke... Kalo kat kampung, kami beraya sampai seminggu.. Ingat lagi, masa kecik2 dulu, raya ke-9 pun masih bertanda...
Emas ketiga saya.. :> Emas ketiga saya.. :> Reviewed by Asma on Julai 20, 2015 Rating: 5

Eid Mubarak

Julai 16, 2015
Salam... Ramadhan sudah pun meninggalkan kita untuk tahun ni. Pasti ramai yang dah berada di kampung masing2, dan ada yang on the way.. ...
Eid Mubarak Eid Mubarak Reviewed by Asma on Julai 16, 2015 Rating: 5

TIPS: PILIH BISNES PERTAMA

Julai 13, 2015
Adakah korang nak mula berniaga? Tapi tak tau nak berniaga apa.. Tak tau nak start dari mana.. Takde modal nak start niaga..? Meh saya ...
TIPS: PILIH BISNES PERTAMA TIPS: PILIH BISNES PERTAMA Reviewed by Asma on Julai 13, 2015 Rating: 5

Ball Chain

Julai 12, 2015
Salam.. Ingat tak ball chain ni? Saiznya dah lama saya tukarkan kepada yang lebih panjang iaitu 12cm Sebelom ni saiznya 9.5cm Har...
Ball Chain Ball Chain Reviewed by Asma on Julai 12, 2015 Rating: 5

#MalaysiaNgaji

Julai 11, 2015
Salam.. Tau tak? Tengahari ni satu Malaysia akan baca al-Quran selama 1 jam. #MalaysiaNgaji Nak join jugak! Start pukul 12 tenga...
#MalaysiaNgaji #MalaysiaNgaji Reviewed by Asma on Julai 11, 2015 Rating: 5

Diary Ramadhan Asma 2

Julai 02, 2015
Salam... Bulan puasa ni memang tak buat craft.. Tempahan ditutup sehingga saya abes beraya tau.. Lepas abes raya nanti baru start pegang...
Diary Ramadhan Asma 2 Diary Ramadhan Asma 2 Reviewed by Asma on Julai 02, 2015 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.