DIY KIT FELT CRAFT: FELT HAIR CLIPS DIY KIT FELT CRAFT: FELT HAIR CLIPS Reviewed by Asma on April 30, 2014 Rating: 5

Karnival Craft Handmade

April 28, 2014
Salam.. Rindu saya tak? Hehe.. Sabtu lepas sebagaimana yang korang tau saya join satu event kat SMK Meru, Klang.. Huhuhuhu.. Best sangat...
Karnival Craft Handmade Karnival Craft Handmade Reviewed by Asma on April 28, 2014 Rating: 5

My Birthday!!

April 16, 2014
Salam... Dengan gediknya saya nak bagitau bahawa hari ini ialah Birthday saya... Muahahahhaaa.. Dan saya nak kek ni: Kek coklat ya...
My Birthday!! My Birthday!! Reviewed by Asma on April 16, 2014 Rating: 5

EYELET TOOL RESTOCKED!!!

April 15, 2014
Salam... Eyelet tool dah restock! Sape nk order, isi je borang kat sebelah ni ya... EYELET TOOL RM10.00/pack Cara nak guna alat ...
EYELET TOOL RESTOCKED!!! EYELET TOOL RESTOCKED!!! Reviewed by Asma on April 15, 2014 Rating: 5

Karnival Kraf

April 09, 2014
Salam.. Huhu.. Takotnya saya.. Tinggal 19 hari sahaja lagi Carnival ni berlangsung... Saya amik satu booth.. Dapat booth no 2.. depan p...
Karnival Kraf Karnival Kraf Reviewed by Asma on April 09, 2014 Rating: 5
Tutorial: Ladybug Felt Keychain (video) Tutorial: Ladybug Felt Keychain (video) Reviewed by Asma on April 07, 2014 Rating: 5

Swap Surprise!

April 06, 2014
Salam... Korang tau kan saya tengah aktif berswap? ( my swap entry ) Biasanya saya join postcard swap.. Sebabnya kos pos poskad ni jauh ...
Swap Surprise! Swap Surprise! Reviewed by Asma on April 06, 2014 Rating: 5

What's your IQ level?

April 03, 2014
Salam... Tadi godek-godek cari bahan bacaan lalu saya terbaca satu artikel tentang tabiat baik dan tabiat orang bijak macam Einstein, Bill...
What's your IQ level? What's your IQ level? Reviewed by Asma on April 03, 2014 Rating: 5
JUALAN MURAH APRIL : ACRYLIC FELT JUALAN MURAH APRIL : ACRYLIC FELT Reviewed by Asma on April 02, 2014 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.