New Blog for Craft Supply

Jun 27, 2012
Salam... Haaa... Korang ada nampak apa2 beza tak blog saya ni Ya, ia masih oren seperti dulu... Ya, header pelik tu masih ada lagi... ...
New Blog for Craft Supply New Blog for Craft Supply Reviewed by Asma on Jun 27, 2012 Rating: 5

Under COnstruction..

Jun 26, 2012
Salam... Saya dalam proses pengubahsuai blog ni... Dah kelam kabut sagta dah nampaknya... JAdi kalo korang fenin2 lalat; minta maaf ek.....
Under COnstruction.. Under COnstruction.. Reviewed by Asma on Jun 26, 2012 Rating: 5
Grossgrain RIbbons 9mm in da House.... Grossgrain RIbbons 9mm in da House.... Reviewed by Asma on Jun 25, 2012 Rating: 5
APAKAH PERBEZAAN ANTARA POLYESTER DAN ACRYLIC FELT? APAKAH PERBEZAAN ANTARA POLYESTER DAN ACRYLIC FELT? Reviewed by Asma on Jun 21, 2012 Rating: 5

HEART BUTTON 11mm

Jun 20, 2012
Salam... Ingat tak button LOVE 11mm yg berharga RM1.50/10pcs...? Ingat tak dia ada 5 kaler/...? Kali ni tidak lagi... Teng teng teng~!...
HEART BUTTON 11mm HEART BUTTON 11mm Reviewed by Asma on Jun 20, 2012 Rating: 5

FELT CRAFT CLASS - BASIC

Jun 19, 2012
Salam... Felt Class kembali lagi... Sorry, sebelom ni terpaksa tolak pendaftaran sbb tak cukup masa dan tempat pun menjadi masalah gak se...
FELT CRAFT CLASS - BASIC FELT CRAFT CLASS - BASIC Reviewed by Asma on Jun 19, 2012 Rating: 5

Bebel

Jun 11, 2012
Salam... Lamanya tak update... Sy balik kampung minggu lepas dan sejurus selepas dinner kelaurga tu saya pi bercuti ke Negeri Sembilan da...
Bebel Bebel Reviewed by Asma on Jun 11, 2012 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.