Kain Felt Polyester Yang Lebih Lembut dan Murah

Salam..

Ada update penting mengenai polyester felt..

Seperti yang korang semua tahu, warna gold dan baby blue tu ialah dari supplier lain.
Namun bila sampai, kain felt tu berbeza sikit dengan yang saya jual selama 7 tahun ni..

Dia lebih nipis dan lembut..

Harganya murah sikit dan saya dah update kat website..
Namun begitu, ramai juga yang confuse dengan harga tu..

Demi mengelakkan lebih banyak kekeliruan, felt poly lembut ni saya dah asingkan dan korang bole tengok kat SINI

Sama juga, felt murah ni ada 3 saiz iaitu

1) 25x27cm (lebih kurang A4
2) 1/4m (lebih kurang manila card)
3) 1 meter..

Ada 4 warna


Haritu saya cuma beli sampel 4 warna ni sahaja..
Tak tau la nak beli lagi ke tak..
Ramai nak poly felt yang asal sebab lebih tebal dan berkualiti..

Cuba tengok kat website asma-felt-box.com
Kalau ada apa-apa yang keliru, pening, susah ke apa ke; whatsapp je saya..
Nanti saya ubah apa-apa yang patut, in shaa Allah..

Wassalam..
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Video : Making Owl Perler Beads

Salam..

Semangat giler kot packing barang untuk pos petang karang..
Sekali cuti rupanya.. Hohoho...

Takpe la..
Esok tak perlu packing lagi..

Saya cuti kejap dari buat felt craft..
Rasa macam overwhelm sikit lepas siapkan bulk order.
Ingat nak cuti sebulan ke camtu..

Tak tau la kot2 rindu balik nak menjahit..
Haha..

Dalam tempoh cuti ni, saya banyak main dengan perler beads...
Perler beads ni senang sikit berbanding felt craft..
Cuma susun dan iron.. Siap!
Siapa-siapa pun boleh  buat..

Warna-warna yang available dah ditunjukkan semalam 
Korang bole pilih mana-mana warna yang berkenan..
Kalo takde warna yang korang nak, whatsapp saya, nanti saya cari warna itu..
Of course tak dapat on the spot.
Sekali nak borong kene banyak, baru dapat harga borong.

Itu la sebabnya felt warna lemon dan barney tak restock2 lagi..
Sebab 2 warna je yang abes. Warna lain masih ada bergulung-gulung..
Nak order 2 warna sahaja, memang takde maknanya la kilang nak layan..
Order segulung, lagi mahal pula harganya..

Okay la..
Saya ada buat video owl perler beads
Owl ni saya guna pegboard heksagon
Dan dirakam dengan camera laptop

Okay juga hasilnya..



Selamat menonton..

NAk sambung buat kraf lagi.

Wassalam..
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Update : Warna Perler Beads

Salam..

Nak update warna perler beads
Ada beberapa warna baru tau..


Warna baru tu ialah baby pink dan soft brown..

Ni antara contoh yang pernah saya buat:




Semua ni gambar lama.. Nanti kita buat yang baru.. ^_^

Camana nak buat perler craft ni?
Checkout video ni:


Boleh order kat http://asma-felt-box.com/collections/pixel-beads
Beads, kertas gam, pegboard semua ada kat situ..

Boleh juga whatsapp 0183798330 (Sis Aisyah)

Wassalam
Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Follow telegram asmafeltbox

Salam..

Saya macam dah malas nak update blog..

Korang follow saya kat telegram je bole..

http://t.me/asmafeltbox


Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan

Acrylic Felt Warna Peach (warna kulit)

Salam..

Ramai juga yang request felt lembut warna peach untuk buat muka plushies..

Oleh itu saya masukkannya..
Hahaha...

felt lembut warna peach

Kiut tak warna ni..
Ni warna peach..
Ala-ala warna kulit anak patung/plushie gitew..


Stok felt lembut pun dah sampai minggu lepas..
Jual punya jual akhirnya tinggal banyak ni je..

baru berkesempatan susun
Tengok kat situ, warna red dan abes..
Warna purple pun tinggal 1 meter je..
Jangan bimbang...
Minggu depan (probably hari Selasa) stok satu lagi akan sampai..
Kali i banyak purple..

Nak order jangan segan2 ya..
Order je kat website tu..

Whatsapp pun bole..
Lambat sikit la replynya.. Sebok menjahit..
Huhu..

Wassalam...
2 ulasan

2 ulasan :

Catat Ulasan

Update : Warna Polyester Felt

Salam...

Selama bulan April..
April ni bulan kelahiran saya tau..
Namun begitu, setiap kali April pada je benda buruk berlaku.
Tu yang tak best tu.
Hahaha..

Harap2 tahun ni semuanya okay dan lancar..

Untuk pengetahuan korang ada tiga warna polyester felt yang dah habis.

Warna BARNEY, LEAF dan YELLOW (sepatutnya LEMON kan nama dia..) dah abes..

Warna lain masih tersangat banyak lagi..

Nak order terus je kat asma-felt-box.com

Jangan bimbang, trusted seller ni..
Kalo tak, takkan la bertahan sampai 7 tahun kot..

Cer tengok senarai Archive dan Facebook Page..

Nak whatsapp pun bole : 018-379 8330

Wassalam..


Tiada ulasan

Tiada ulasan :

Catat Ulasan