SAMAT ARI RAYA

Ogos 29, 2011
Salam.... Saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... MAAF ZAHIR DAN BATIN... Kepada anda yang tengah membaca blog saya ni... ...
SAMAT ARI RAYA SAMAT ARI RAYA Reviewed by Asma on Ogos 29, 2011 Rating: 5

Koleksi Raya 2011

Ogos 26, 2011
Salam... Huhuhu... Lupa pulak.. Aritu cakap nak tunjuk koleksi raya kan... Jom! HUhu... SApe nak.. SApe na...
Koleksi Raya 2011 Koleksi Raya 2011 Reviewed by Asma on Ogos 26, 2011 Rating: 5

FELT CRAFT MODULE FOR BEGINNER

Ogos 25, 2011
Salam... HUhu.. Takley tdo tapi dah waras.... ^_^ Okay, saya kene rephrase balik seme2 yg saya mengigau pagi tadi tentang e-book saya ni...
FELT CRAFT MODULE FOR BEGINNER FELT CRAFT MODULE FOR BEGINNER Reviewed by Asma on Ogos 25, 2011 Rating: 5

My 1st Ever e-book

Ogos 25, 2011
SAlam... Saya tak tido sejak semalam... Sebabnya saya siapkan buku ni... Ini ialah e-book saya yang pertama yg berjaya disiapkan seja...
My 1st Ever e-book My 1st Ever e-book Reviewed by Asma on Ogos 25, 2011 Rating: 5

Surat yg Memberi INspirasi....

Ogos 24, 2011
Salam... Semalam tgh maen tenet tetiba adik lelaki sy muncul dan serahkan satu surat... Surat tu kecik je dan bersetem... DGn penuh curi...
Surat yg Memberi INspirasi.... Surat yg Memberi INspirasi.... Reviewed by Asma on Ogos 24, 2011 Rating: 5

Ketupat Car Charm

Ogos 21, 2011
Salam... Sebab tak pandai menganyam ketupat, lalu saya menjaetnyer... Cekidaut!  Wah.. Nampak sungguh menyelerakan... HUhuhu... ...
Ketupat Car Charm Ketupat Car Charm Reviewed by Asma on Ogos 21, 2011 Rating: 5

Discount Felt Pack

Ogos 19, 2011
Salam... Felt baru dah sampai semalam... Dah dah siap potong dah pun.. Jeng.. Jeng.. Jeng... Ni la felt yg siap dipotong petang sema...
Discount Felt Pack Discount Felt Pack Reviewed by Asma on Ogos 19, 2011 Rating: 5

Header Blog Asma-Felt-Box

Ogos 18, 2011
Salam... HUhuhuhu... Pasan tak, sejak semalam cam ada kelainan je kat asma-felt-box blog ni... Pasan tak.. Pasan tak... Tak pasan.. Ai...
Header Blog Asma-Felt-Box Header Blog Asma-Felt-Box Reviewed by Asma on Ogos 18, 2011 Rating: 5

Yippi!!!

Ogos 17, 2011
Salam... Yippi!! Yippi!! Saya wat magic... Tengok!  NI adalah gambar asal sebelom magic dilakukan... Dan ni pula gambar lepas bu...
Yippi!!! Yippi!!! Reviewed by Asma on Ogos 17, 2011 Rating: 5

FELT COLOUR CHART

Ogos 15, 2011
Salam... Baru2 ni buat kali pertamanya, salah sorang customer saya request Felt Colour Chart.. Betul jugak tu.. Bila tgk gambar kaler cha...
FELT COLOUR CHART FELT COLOUR CHART Reviewed by Asma on Ogos 15, 2011 Rating: 5

PEMENANG!!!

Ogos 14, 2011
Salam.... Wooooooo.... Dah lama berlalu rupanya GA aritu... Erm.. Sape menang ek... Huhuhu... Nak umumkan pemenang la ni... Sebelom ...
PEMENANG!!! PEMENANG!!! Reviewed by Asma on Ogos 14, 2011 Rating: 5

Ribbon LOVE

Ogos 12, 2011
Salam... Dua tiga hari ni saya pulun siapkan Koleksi Asma-Felt-Box Raya 2011... Sebenarnya ia takde la hebat mana pun... Ia cuma satu ko...
Ribbon LOVE Ribbon LOVE Reviewed by Asma on Ogos 12, 2011 Rating: 5

"My Little Secret" revealed...

Ogos 10, 2011
Salam.... Erm.... Tau tak.. Tau tak... Semalam saya tak tido... Tak tau la kenapa sejak kecik lg, stiap kali malam jer mesti tiba2 mata...
"My Little Secret" revealed... "My Little Secret" revealed... Reviewed by Asma on Ogos 10, 2011 Rating: 5

Brooch @ Pin

Ogos 09, 2011
Salam... Dah lama sgt dah Encik Posmen Kacak tak bekunjung ke umah... Rindu plak kat wajah menawannya... Lepas sahur semalam (iaitu ha...
Brooch @ Pin Brooch @ Pin Reviewed by Asma on Ogos 09, 2011 Rating: 5

Tenet Selow....

Ogos 08, 2011
Salam... Sebenarnya saya nak wat entry "Tutorial Simple Keychain".. Tapi dah 3 hari cuba upload gamba2 ni, tak dapat2... Naik ...
Tenet Selow.... Tenet Selow.... Reviewed by Asma on Ogos 08, 2011 Rating: 5

Gitar Felt

Ogos 07, 2011
Salam... Saya tak sedar pun bahawa hari ini ialah hari Ahad... Setiap hari rasa cam hari yg sama jer.. Takde beza... Dan saya pun tak ...
Gitar Felt Gitar Felt Reviewed by Asma on Ogos 07, 2011 Rating: 5

Hilang

Ogos 05, 2011
Salam.... Woooooo...T___T Tak tau la nak hangen ke.. Nak sedey ke.. Nak penat ke... 2 parcel yg saya pos kat adik sepupu saya tak samp...
Hilang Hilang Reviewed by Asma on Ogos 05, 2011 Rating: 5

Bantal Felt

Ogos 02, 2011
Salam.... Bulan posa ni tak larat nak cakap byk2... Jadi saya akan tepek gambar je kat blog ni... Bole la yer... Dan sape2 yg nk wat g...
Bantal Felt Bantal Felt Reviewed by Asma on Ogos 02, 2011 Rating: 5

Selamat Berpuasa

Ogos 01, 2011
Salam... Selamat Datang Ramadhan.... dan... Selamat Berpuasa wahai rakan-rakanku sekalian... Kan... Tetiba je dah puasa dah... Baru ...
Selamat Berpuasa Selamat Berpuasa Reviewed by Asma on Ogos 01, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.