Gift for Jo

November 30, 2011
Salam... Hal ni dah agak lama berlaku, tapi baru sekarang saya poskan kat sini... Saya dah jahitkan sesuatu kepada sorang blogger yg saya...
Gift for Jo Gift for Jo Reviewed by Asma on November 30, 2011 Rating: 5
Felt Craft Tutorial: Simple Keychain for Beginner Felt Craft Tutorial: Simple Keychain for Beginner Reviewed by Asma on November 28, 2011 Rating: 5

Acrylic Felt

November 25, 2011
SAlam.... Weeeee...... Dah berjaya cari masa utk pack acrylic Felt... TGk ni, comel tak kesemua sepuluh kaler ni... ^__^ Yup, ad...
Acrylic Felt Acrylic Felt Reviewed by Asma on November 25, 2011 Rating: 5

Butang Cantik.. :)

November 23, 2011
Salam.... Huhu.... Semalam saya abeskan sepanjang petang dan malam utk pack button2 ni... Ia sangat TIDAK membosankan sebab kalernye sgt...
Butang Cantik.. :) Butang Cantik.. :) Reviewed by Asma on November 23, 2011 Rating: 5

Polyester n Acrylic Felt

November 21, 2011
Salam.... Marathon Post tu saya tak continue sbb tetiba saya malas sangat.... LAgipun lepas tgk parody Zelda dari SMOSH, saya jadi terbaw...
Polyester n Acrylic Felt Polyester n Acrylic Felt Reviewed by Asma on November 21, 2011 Rating: 5

Plastik

November 20, 2011
Salam... Morning... >_< Let's start the Marathon Post Part 2... Plastik Bungkus yg ada sealer (atau tape) kat bawahnya.... A...
Plastik Plastik Reviewed by Asma on November 20, 2011 Rating: 5

Unidentified Keychain...

November 19, 2011
Marathon Post is Back... (final lap for Part 1) Ni pun new item in da box.. CUma yg ni pun bermasalah jugak sebab saya tak tau namanya......
Unidentified Keychain... Unidentified Keychain... Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Hair Band

November 19, 2011
Marathon POst is Back... New items in da house... Getah ikat Rambut... HairBand... Masalahnya ialah saya tak tau harganya brape.....
Hair Band Hair Band Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Polyester Felt

November 19, 2011
Marathon Post is Back... KAli ni ialah item yg paling biasa... Iaitu Polyester Felt... Yay!!!! (apa yg hepi sgt..) Okey, jap lagi say...
Polyester Felt Polyester Felt Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Wood Button STAR

November 19, 2011
Marathon Post is Back.. (phew..) Back to the button.... Kali ni Wood Button STAR (sy tak pasti ni nama yg betul... Asalkan faham dh ok ka...
Wood Button STAR Wood Button STAR Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Brooch

November 19, 2011
Marathon Post is Back... Brooch belom restock...sbb masih available.... Tapi this item is kinda slow selling.... Nape ea... Mahal ke.......
Brooch Brooch Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

HP Strap

November 19, 2011
Marathon Post is Back.... HP Straps ni dh maken kurang... Tapi the next generation is on their way to Asma Felt Box... Again... No worri...
HP Strap HP Strap Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Keychain Ring

November 19, 2011
... Marathon Post is Back Jap lagi baru tunjuk buttons yg laen... Skrg nk tunjuk keychain Rings... This items will always available... ...
Keychain Ring Keychain Ring Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Button Bunga 11mm

November 19, 2011
... Marathon Post is Back Button Bunga 11mm is also back in the box... Come and grab it! RM1.50/10pcs 5 kaler, 2 pcs per kaler.....
Button Bunga 11mm Button Bunga 11mm Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Button LOVE 11mm

November 19, 2011
Marathon Post is Back..... Button LOVE 11mm pun dah restock... Dun worry kali ni ada sangat banyak... Tak caya.... Cekidaut bebeh! ...
Button LOVE 11mm Button LOVE 11mm Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Button Bulat2 9mm

November 19, 2011
.... Marathon Post is Back Buttons Bulat2 Kecik 9mm pun dah restock... Mari guling sama2.... YIPPI!!! RM2.00/22biji... ...
Button Bulat2 9mm Button Bulat2 9mm Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

HP STRAP CLASP (High Quality)

November 19, 2011
SAlam... Ramai yg request HP strap yg ada clasp... Tapi saya tak jual yg ada clasp.. Bukan sebab takde... Ada jer.... Tengok ni.... ...
HP STRAP CLASP (High Quality) HP STRAP CLASP (High Quality) Reviewed by Asma on November 19, 2011 Rating: 5

Button Kayu 5 Sekawan

November 17, 2011
Salam... Ni la button baru yg dah lama masuk kedai tapi malas nk upload.... BUTTON KAYU 5 SEKAWAN.... Setiap pack ada sepasang sp...
Button Kayu 5 Sekawan Button Kayu 5 Sekawan Reviewed by Asma on November 17, 2011 Rating: 5

Let Go Brooch

November 16, 2011
Salam... Baru2 ni saya dah borong pin; dan supplier dah silap anta jenis lain... Dan beliau refused utk terima return balik brg ni dgn al...
Let Go Brooch Let Go Brooch Reviewed by Asma on November 16, 2011 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.