Round Buttons 4 holes

Ogos 27, 2014
Salam... Kalo semalam butang bulat 2 lubang , harini nak tunjuk pulak butang bulat jugak tapi yang 4 lubang punya.. Round Buttons 4 hole...
Round Buttons 4 holes Round Buttons 4 holes Reviewed by Asma on Ogos 27, 2014 Rating: 5

Round buttons 2 holes

Ogos 26, 2014
Salam... Harini nak tunjuk kat korang Butang Bulat 2 Lubang yang ada kat asmafeltbox Round buttons 2 holes ni ada 4 saiz.. Tiny Butt...
Round buttons 2 holes Round buttons 2 holes Reviewed by Asma on Ogos 26, 2014 Rating: 5

Starter Pack Felt Kit

Ogos 25, 2014
Salam... Kepada korang yang baru nak mencuba felt craft dan tak pasti bahan craft apa yang perlu dibeli, korang boleh dapatkat starter p...
Starter Pack Felt Kit Starter Pack Felt Kit Reviewed by Asma on Ogos 25, 2014 Rating: 5
Handmade Order : Cupcake Felt and Simple Bow Ribbon Handmade Order : Cupcake Felt and Simple Bow Ribbon Reviewed by Asma on Ogos 22, 2014 Rating: 5
Motivasi Harini Motivasi Harini Reviewed by Asma on Ogos 20, 2014 Rating: 5

Tutorial: Ketupat Felt Keychain

Ogos 14, 2014
Salam... Ni satu order yang saya buat bulan puasa haritu... Buat keychain ketupat felt Tiap-tiap tahun mesti ada order ketupat felt ni.....
Tutorial: Ketupat Felt Keychain Tutorial: Ketupat Felt Keychain Reviewed by Asma on Ogos 14, 2014 Rating: 5
NEW: Half Pearl / Mutiara Separuh Bulat NEW: Half Pearl / Mutiara Separuh Bulat Reviewed by Asma on Ogos 12, 2014 Rating: 5

I'm Back to Business!

Ogos 10, 2014
Salam... Hai.. Ingat saya lagi tak... Huhuhu.. Lamanya beraya... Saya balik kampung 5 hari sebelom raya, dan kembali semula pada raya k...
I'm Back to Business! I'm Back to Business! Reviewed by Asma on Ogos 10, 2014 Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.